İlhan Şeşen aramızdan ayrıldı sevenleri perişan

Usta müzisyen İlhan Şeşen 76 yaşında hayatını kaybetti… Detaylar ve anma töreni bilgileri haberin devamında

Bir dev daha sessizce gitti

Grup Gündoğarken'den tanıdığımız, yıllarca Türk müziğine iz bırakmış bir isimdi İlhan Şeşen. Kanserle mücadele ediyordu bir süredir. O yorgun bedeni daha fazla dayanamadı. Ailesi sosyal medyadan duyurdu acı haberi. Şöyle yazmışlar:

“Sevgili eşim, canım babamız, biricik dedem İlhan Şeşen’i kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyoruz. Tüm sevenlerinin başı sağ olsun.”

27 Mayıs’ta İstanbul’da veda edilecek

Anma için adres belli. Caddebostan Kültür Merkezi. Tören 27 Mayıs Pazartesi sabahı saat 11:00’de başlayacak. Ardından 13:10’da Üsküdar Şakirin Camisi’nde cenaze namazı kılınacak. Son durak Karacaahmet Mezarlığı. Oraya defnedilecek. Aynı yolu Barış Manço, Münir Özkul, Ayşen Gruda da yürümüştü zamanında. Şimdi Şeşen de o sessizliğe karıştı.

Eğitmenlik ve Matlas Akademi’de Yenilikçi Yaklaşımlar
Eğitmenlik ve Matlas Akademi’de Yenilikçi Yaklaşımlar
İçeriği Görüntüle

Şarkılar kaldı geriye

“Ellerimde Çiçekler”, “Neler Oluyor Bize”, “Bir gün olur da unutursan beni”... O şarkılar şimdi başka anlamda. Her biri ayrı bir hatıra. Sevenlerinin dilinde dönecek bir süre daha. Tıpkı Kayahan, Neşet Ertaş, Zeki Müren gibi... Gidenin ardından müzik susmaz, ama eksik çalar.

Sevenleri anma törenine hazırlanıyor

Birçok sanatçı, dostu, müzik camiasından isimler pazartesi orada olacak. Sahnede söyleyemeyecek artık ama herkesin dilinde bir Şeşen şarkısı olacak. Sadelikle, sevgiyle uğurlanacak. Yaşarken kıymeti bilinmişti. Şimdi daha da anlaşılacak belki.