Avrupa'nın en büyük mama üreticilerinden 130 yılı geride bırakan İsviçreli Hero Baby, COVID-19 salgını kapsamında, Ankara’da 6-36 ay aralığında bebekleri olan ihtiyaç sahibi ailelere 100.000 adet bebek maması ile destek oldu.

‘’Bebeklerimiz Geleceğimizdir’’ ilkesiyle, Ankara’da bulunan fabrikalarıyla yerel üretim faaliyletlerini ara vermeksizin devam ettiren Hero Baby zor günlerde Ankaralı ihtiyaç sahibi ailelerin de yanında olmaya devam ediyor. Ankara Valiliği ve Ankara Büyükşehir Belediyesi koordinasyonu ile gerçekleştirdiği mama desteğinde, COVID-19 salgınında, bebeklerin sağlıklı gelişimine ve bağışıklık sistemlerinin güçlendirilmesine katkı sağladı.

Ayrıca bebeklerin özellikle bu dönemde sağlıklı ve hijyenik beslenmesinin önemine vurgu yapan Hero Baby, bu dönemde yapılan desteklerin tüm ihtiyaç sahibi aileler için ne kadar kritik olduğunu da belirtiyor.

https://www.hero.com.tr/ herobabyturkiye

Hero Baby Hakkında:

Uluslararası bir gıda firması olan Hero, İsviçre’nin Lenzburg kentinde 1886 yılında kuruldu. İlk kuruluş amacı, meyve ve sebzelerin sağlıklı ambalajlarda saklanabilmesi olan Hero, daha sonra üretim alanını genişletti. Hero, bugün dünya üzerinde 4 bin 300 çalışanıyla, bebek maması (biberon, kaşık ve kavanoz mamaları), meyve suları, tahılı bar, reçel ve benzeri gıda alanlarında ürünler sunuyor. 134 yıldır tüketicisine kaliteli ürünler sunan Hero, bugün Avrupa’nın en büyük mama üreticilerinden biri konumunda. Avrupa, Amerika, Ortadoğu ve Afrika’da faaliyet gösteren Hero Grup, başarısını inovasyon, teknoloji ve kalite sistemi yatırımlarına borçludur. Kurulduğu günden bugüne, kalite ilkesine sonuna kadar bağlı kalarak üretim yapan Hero, ürün kalitesinde de liderdir.

Hero Türkiye, Türkiye’de bebek beslenmesine uygun kalitede yetiştirdiği meyveler, sebzeler ve tahıllar ile üretim yapar. Bebek besinlerini üretirken mutfaklarımızda kullandığımız besinlere çeşitlilik ekler, vitaminler, mineraller ile besin değerlerini artırır. Bebeklerini sağlıklı besinler ile beslemek isteyen annelerin gösterdiği özen Hero Baby’nin de önceliğidir. Hero Baby’nin Türkiye’deki 60’tan fazla çeşitte ürün içeren portföyü arasında; biberon mamaları, kaşık mamaları, kavanoz mamaları yer alır.