Direksiyon başında dikkat! Kırmızı ışıkta geçen yandı, sahte plaka takana 280 bin lira ceza geliyor...
Direksiyon başında dikkat! Kırmızı ışıkta geçen yandı, sahte plaka takana 280 bin lira ceza geliyor...
İçeriği Görüntüle

NAKLİYEDE DOLANDIRICILARINA MERSİN POLİSİNDEN OPERASYON

Mersin'de yine filmlere konu olacak bi dolandırıcılık hikayesi... Ama bu sefer sonu polisle bitti. Nakliye bahanesiyle milyonluk ürünleri kaçırmaya çalışanlar, polisin takibine takıldı.

1 Milyonluk ürün Van yerine başka ile gitti

Mersin’den Van’a gönderilmesi gereken 12 palet, tam 1 milyon TL değerinde ürün, gitmesi gereken yere hiç uğramadı. Şüpheliler Y.G. ve B.G. yakalandı, adliyeye sevk edildiler.

Ankara’ya gidecekti, Mersin'de gizlenmiş

3 milyon liralık 44 palet ürünün Ankara’ya gitmesi gerekirken, Mersin’de bi depoya saklandığı ortaya çıktı. Polis malı buldu, müştekiye teslim etti. L.H.T. ve K.E. isimli şahıslar tutuklandı, cezaevine gönderildi.

Konya ve Gaziantep’e gitmesi gereken ürünler de kaçırılmış

1.5 milyon TL değerinde 26 ton ürün aslında Konya’ya gitmeliydi, ama Mersin’deki bi depoda çıktı. Bi başka olayda, Gaziantep’e gönderilmesi planlanan 4 milyonluk 15 tonluk mal da başka ilde gizlenmişti. Hepsi bulundu, sahiplerine teslim edildi.

Polisten net mesaj: “Devamı gelecek”

Emniyet birimleri, “Vatandaşın huzuru için 7/24 görevdeyiz, bu tür organize dolandırıcılıklara karşı gözümüz açık” diyerek çalışmaların süreceğini bildirdi.