Aileler El Sanatlarıyla Buluştu

Tarsus Belediyesi, her pazartesi günü düzenlediği El Sanatları Atölyeleri ile ailelerin bir araya gelmesini sağlıyor. Son etkinlikte gerçekleştirilen bileklik atölyesinde anne-çocuk ve baba-çocuk grupları keyifli saatler geçirdi. Etkinlik, hem eğlenceli hem de öğretici yönüyle katılımcıların beğenisini kazandı.

4-7

Çocukların Gelişimi Destekleniyor

Belediye Başkanı Ali Boltaç’ın talimatıyla hayata geçirilen atölyeler, çocukların el becerilerini geliştirmesine katkı sunuyor. Saat 10.00–12.00 arasında yapılan etkinlikler, uzman el sanatları öğretmenleri eşliğinde gerçekleştiriliyor.

Başkan Boltaç: “Faaliyetlerimizi Artırmaya Devam Ediyoruz”

Başkan Boltaç, projeyle ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Çocuklarımızın geleceğe daha donanımlı bireyler olarak hazırlanması için sosyal, kültürel ve eğitici faaliyetleri artırmaya devam ediyoruz. Bu etkinliklerle hem becerileri geliştiriyor hem de ailelerin birlikte kaliteli vakit geçirmesine vesile oluyoruz.”

8-1

MSÜ 2026 Takvimi Belli Oldu: Sınav ve Başvuru Tarihi Netleşti
MSÜ 2026 Takvimi Belli Oldu: Sınav ve Başvuru Tarihi Netleşti
İçeriği Görüntüle

Atölyeler Devam Edecek

Tarsus Belediyesi, önümüzdeki haftalarda farklı içeriklerle devam edecek atölyelerde aileleri ve çocukları buluşturmayı sürdürecek.