Geçtiğimiz ay ağabeyini koronavirüsten kaybeden ünlü model Cansu Taşkın'ın yeni yıl pozu tepki çekti. Bir hayranı Taşkın'ın mini etekli paylaşımına "Ağabeyinin 40'ı daha çıkmadı, bu nasıl poz?" yorumunda bulundu.Ünlü isimler yılbaşını sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımlarla kutladı. O isimlerden biri de geçtiğimiz ay ağabeyini koronavirüsten kaybeden Cansu Taşkın'dı.

Güzel model kırmızı süper mini elbisesiyle verdiği pozu Instagram'dan paylaştı.

Taşkın'ın paylaşımına kısa sürede beğeni yağarken bir takipçisi ünlü modeli pozundan dolayı eleştirdi. Takipçi "Ağabeyini ne çabuk unuttun. Yazık daha 40'i çıkmadan açık resimler..." yorumuyla modeli adeta yerin dibine soktu.

Doğum gününde evinde parti veren Cansu Taşkın'ın ağabeyi eğlenceden bir ay sonra koronavirüsten hayatını kaybetmişti.

Ağabeyinin doğum günü partisinde koronavirüse yakalandığı iddiaları ise Taşkın'ı çileden çıkarmıştı.

Cansu Taşkın'dan iddialara jet hızıyla yalanlama gelmiş ve konu hakkında Instagram hesabından şu paylaşımı yapmıştı: "Göz önünde ve kendi ayakları üzerinde durmaya çalışan bir genç kız olmanın zorluklarını zaman zaman çok ağır ve asılsız haberlerle ödediğim doğrudur."

"Ailecek kenetlendiğimiz bu dönemde acı kaybımız üzerinden yapılan asılsız haberlere itibar edilmemesi ve acımıza saygı duyulmasını önemle rica ederim. Ailem adına bu açıklamayı yapmak zorundayım ve onları korumaya sonsuza kadar devam edeceğim."