112 Acil Çağrı Merkezine Personel Alımı Yapılacak!

112 Acil çağrı karşılama merkezine personel alımı yapılacak. Yapılacak olan alımlara belirli şartlar konuldu. Peki kimler başvuru yapabilecek? Sizler için haberimizin devamında yapılacak personel alımı ilgili tüm detaylara yer verdik…

112 Acil çağrı merkezinde çalışmak üzere personel alımları yapılacak. Başvuru yapan adaylar eğer koşulları sağlarlarsa ilk etapta ön başvuruları kabul edilecek. Ön başvuruları kabul edilen adaylar mülakata tabi tutulacak. Mülakatı olumlu geçen adaylar ise 112 Acil çağrı merkezine girmeye hak kazanacak.

112 Acil Çağrı İçin Genel Şartlar

  • Türkiye vatandaşı olmak.
  • Devletler tarafından hiçbir şekilde kamu hakkına el konulmamış olunması.
  • Askerlikten muaf olmak ya da askerliği bitirmiş olmak.
  • Çalışılacak olan il ve sınırları içerisinde yaşıyor olmak.

Lisans Mezunları İçin gerektiren Özel Koşullar

  • Herhangi bir lisans bölümünden mezun olması gerekmektedir.
  • 4/B sözleşmeli personel kapsamında çalışmaktayken; eğer sözleşmesi feshedilmiş ise bu durumun üzerinden maksimumum 1 yılın geçmiş olması gereklidir.

Başvurular Nasıl Yapılır?

112 acil çağrı merkezinde çalışmak için başvuracak olan adayların, iş talep formunu elektronik ortamdan doldurması gereklidir. Form hatasız ve eksiksiz bir şekilde doldurulmalıdır. Doldurduğu bilgilerin doğruluğundan emin olan adaylar; “Bilgilerimi Kaydet” butonuna tıklamaları gerekmektedir. Bu aşamayı unutarak, bilgilerini kayıt etmeyen adayların başvuruları sistemi kayıt edilemeyecektir. Bu nedenle adayların başvuruları otomatikman kabul olmayacaktır. Bu durumda olan adaylar herhangi bir hak talebinde bulunamayacaktır.