Hadise'nin Hafsanur Sancaktutan'ın açıklamalarına karşılık veren Bali'nin söyledikleri dikkat çekti.

Kariyeri özel hayatıyla dikkat çeken Hafsanur Sancaktutan, 2019 yılında ekranlara gelen 'Aşk Ağlatır' dizisinde birlikte rol alan Deniz Can Aktaş'la aşk yaşamaya başladı. ilişkilerini gözlerden uzak yaşamayı tercih eden oyuncu çift, geçen haftalarda ayrılık kararı alarak yollarını ayırdı.Deniz Can Aktaş'la ayrıldıktan sonra Afra Saraçoğlu'nun eski aşkı Mert Yazıcıoğlu ile aşk yaşadığı haberleriyle gündeme gelen ünlü oyuncu, iddiaları net bir dille yalanladı.

Mert Yazıoğlu'yla aşk yaşadığı iddia edilen oyuncu şu açıklamayı yaptı: "Hakkımda çıkan magazin haberleri gerçeği yansıtmamaktadır. Mert Yazıcıoğlu benim rol arkadaşımdır, sette de set dışında da görüşmekten mutlu olduğum biridir. Yılın son günü bu açıklamayı yapmak zorunda kaldığım için üzgünüm. Yeni yılda herkese güzellikler diliyorum."Sancaktutan, son olarak Bircan Bali'nin kendisiyle alakalı ortaya attığı bir iddiayla gündeme geldi.

Hadise'den Bircan Bali'ye tokat gibi tepki: Magazin adı altında saldırılar... - Resim: 4

YEMEK KABUSA DÖNDÜ

Etkili oyunculuğuyla beğeni toplayan Sancaktutan'ın geçen cuma akşamı ailesiyle çıktığı yemek kabusa döndü. İddiaya göre eve gittiğinde fenalaşan oyuncu apar topar hastaneye kaldırıldı.İntihara teşebbüs ettiği iddialarını yalanlayan Hafsanur Sancaktutan, bileklerinin fotoğrafını da yayınladı.

Bu açıklamadan sonra Bircan Bali, sosyal medya hesabında "Ben haberimin arkasındayım."

Hadise'den Bircan Bali'ye tokat gibi tepki: Magazin adı altında saldırılar... - Resim: 6

HADİSE'DEN TAM DESTEK

Ünlü şarkıcı Hadise de konuya dair bir paylaşımda bulunarak Hafsanur Sancaktutan'a destek oldu.

Sosyal medyada açıklama yapan Hadise, şu ifadeleri kullandı: "Bu sefer de hedeflerinde gencecik bir kadın var! Yine aynı tavırlar, aynı tehditler, aynı hadsizliklerle bir kadını defalarca kez açıklama yapmak zorunda bırakıyorlar. Magazin adı altında yapılan özel hayata saldırının sınırları artık tamamen ortadan kalktı. Her gün daha fazlasına şahit oluyoruz! Umarım bu konuda en yetkili birim olan RTÜK gerekeni yapar."
Bali dün yaptığı paylaşımda ayrıntılar vererek "Gencecik bir kızın hayatına son verecek kadar neler yaşadığını araştırıyorum." Yeni bir açıklama daha yapan Bircan Bali o ismin Hafsanur Sancaktutan olduğunu duyurdu.

AİLEMİ DE BENİ DE ÇOK ÜZDÜ

Hafsanur Sancaktutan sosyal medya hesabından açıklama yaptı: "Herkese merhaba. Biraz önce televizyonda yayınlanan bir haber ailemi de beni de çok üzdü. Tedavi olduğum hastaneden gerekli raporları alarak yasal bir süreç başlatacağım."
BİRCAN BALİ'DEN HADİSE'YE YANIT

Sosyal medya Instagram sayfasında Hadise'ye cevap veren Bircan Bali, şunları söyledi: "Hadise sen de bir sus ya. Senlik bir şey yok her olaydan kendine pay çıkarmayı da kes artık.