KOÇ:

Sosyal hayatınızda, fazla iyi biri olduğunuz için zorluk çekebilirsiniz. Birden fazla kişi sizden yardım bekliyor veya onlardan taraf olmanızı istiyor olabilir, bu da sizi zor bir duruma sokacaktır. 

BOĞA :

Finansla ilgili önemli bilgiler edinebilirsiniz ve güvenilirliğinden emin olduktan sonra unu hızlıca hayatınıza uygulamak akıllı bir adım olur. Bunu yaptıktan sonra, muhtemelen rahatlamak ve bir zorunluluk olarak değil isteğinize bağlı olarak bir şeyler üzerine çalışmak isteyeceksiniz.

İKİZLER :

Daha tutkulu ve ısrarcı yanınız bugün kendini gösterecek gibi görünüyor. Romantik karşılaşmalar yoğun ve tutkuludur, bu yüzden onlara bolca zaman ayırdığınızdan emin olun. 


YENGEÇ :

Paranızı arttırmak için dahiyane teknikler bugün yolunuza çıkabilir. Herhangi bir şeye atlayacak biri olmasanız da, bu fikirleri kesinlikle ciddi bir şekilde düşünmeniz muhtemeldir. Gizli tarafları olmayan, net ve gerçekçi planlarla ilerlemeye özen gösterin.


ASLAN :

Bugün, doğru kişiyle tanışmak için doğru zamanda doğru yerde olmanız ihtimaller arasında. Güne huzursuz ve sinirli bir ruh hali içinde başlayabilirsiniz ancak kendinize bir şans verirseniz işlerin yoluna girdiğini göreceksiniz. 

BAŞAK :

Bu sabah uyanabilir, aynaya bakabilir ve muhtemelen iyi görünseniz bile gördüklerinizden hoşlanmadığınıza karar verebilirsiniz. Dışarı çıkmak ve kendinizi şımartmak lüksten çok bir zorunluluktur. 


TERAZİ:

Bugün kendinizi ilişkiler yoluyla, özellikle de sevdiklerinize yardım ederek kendinizi tanımaya çalışırken bulabilirsiniz. Özellikle başkalarının öfkesini yatıştırabilir ve tartışmalara aracılık edebilirsiniz.


AKREP :

Bugün romantik beklentileriniz varsa sizi tatmin edecek şekilde karşılanması muhtemeldir. Özellikle çekici olacaksınız ve doğal olarak sıcak ve sevgi dolu doğanız çok belirgin olacak. 

YAY :

Bugün bir süreliğine huzursuz ve endişeli hissedebilirsiniz. Dışarı çıkmak biraz tazelenmek için iyi olacaktır ancak günlük sorumluluklar sizi bu terapiyi ertelemeye zorlayabilir. Önem verdiğiniz biri sizden bir iyilik isteyebilir ve bu kişiye belirli konularsa yardım etmek istemeseniz de onun için bir şeyler yapmak zorunda kalabilirsiniz. 


OĞLAK:

Günün bir noktasında kendinizi her zamankinden daha fazla ilginizi çeken bir projeye dâhil olarak bulabilirsiniz. Kendinizi şimdi gerekenden daha derine atabilirsiniz. Dikkatini, yapılması gerekenlerden alıkoymamasına dikkat etmelisiniz.


KOVA :

Uzun zamandır üzerinde çalıştığınız bir hedefe ulaşmayı umuyor olabilirsiniz. Gecikmelerin, bunun asla olmayacağından korkmanıza neden olmasına izin vermeyin. Bu, yaratıcı enerjinizi bloke edebilir ve kendinize olan inancınızı kaybetmenize neden olabilir.