Üniversiteler 165 Personel ve Memur Alıyor!

Beyazıt Üniversitesi tarafından yayınlanan 165 personel ve memur alım ilanı. Personel alımı  kapsamında 10'dan fazla farklı unvanda çalışan istihdam edileceği açıklandı.

İş ilanları genel duyuru sayfasında yayınlanmaya devam etmektedir. Beyazıt Üniversitesi, 165 devlet memuru ve memur alımı için iş teklifleri yayınlayarak, erkeklerin başlayacağını duyurdu. 
 alımlar şöyle; 20 teknisyen, 12 teknisyen, 16 tıp teknisyeni, bir psikolog, 
 4 hemşire, diğer iki sağlık personeli, 23 işe alım ofisi personeli, 10 işe alım yapan kadın 10 erkek temizlik personeli, 
 işe alım şoförü, yedi işe bahçıvan, yedi işe alım tesisatçısı aldı. ressam, 3 seramik taş destek elemanı, 3 destek elemanı, 1 bakım elemanı klima, kazan dairesi işçisi, tesisatçı kirala, marangoz kirala, kalorifer mühendisi kirala, 18 üniversite mezunu güvenlik görevlisi ve 15 lise mezunu A güvenlik bekçi alınacaktır.

Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi başvurularını İŞKUR üzerinden yapacaklardır. 
 İŞKUR sistemine bağlandıktan sonra adaylar, başvurmak istedikleri pozisyonu seçip o pozisyona başvurabileceklerdir. Adaylar ayrıca burada başvuru gereklilikleri hakkında daha fazla bilgi edinebilecekler. 
 işçi alımı için başvurular 1 Ağustos 2022 tarihinden itibaren alınmaya başlanacak ve son başvurular  5 Ağustos 2022 Cuma günü 5 gün içinde kapanacaktır.

İŞKUR yayınlarına uygulanacak etkinlikler için özel koşulları bulabilirsiniz. Pek çok özel şart olduğu için güncel genel şartlara haberimizde yer veriyoruz. Genel şart, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, 18 yaşını doldurmak, lise ve dengi okullardan mezun olmak ve üniversite personeli istihdam edilecektir.