Orbital Vana Çözümleri ile Tanışın

Tüm vana çeşitleri arasında her vana türünün kendine has özellikleri ve artı değerleri bulunurken, plug vana çeşidi de birçok olumlu unsur taşımaya devam etmektedir. Kullanıldığı sektörlere artı değer katan yardımcı ekipmanların başında gelen bu ürün sayesinde, çokça farklı kullanım alanı ortaya çıkmaktadır. Kullanım kolaylığı ve fiyat performans açısından kaliteli ve güvenilir bir ekipman olmasından kaynaklı bir biçimde de ürünün tercih edilebilirliği her geçen gün artmaya devam ediyor.

Ticari hayatına ORBITAL VANA Kurtköy-Pendik / İSTANBUL adresinde başlayan firmamız tecrübeli ve dinamik ekibiyle zor Problem’lere çözüm odaklı yaklaşımı , en iyiyi en uyguna en kısa sürede temin etme yeterliliği ile Endüstriyel Vanalar ve Tesisat ekipmanları tedariğinde öncü olma hedefi ile hizmet etmektedir.

Tedarik ürünlerimiz arasında DIN –ANSI – API normları Kontrol Vanaları , Motorlu-Pnömatik-Hidrolik -Manuel Kumandalı Sürgülü Vanalar , Glob Vanalar , Çekvalfler ,Kelebek ve Küresel Vanalar ve diğer Tesisat Aksesuarları ile Endüstriyel Tesisat sektörüne hizmet vermektedir.

Kuruluşundaki amaç ; Enerji Santralleri Petrokimya Kimya Tesisat Mühendisliği Kağıt vePlastik Endüstrisi Atık Su Tesisleri İçme Suyu Tesisleri Gaz Hatları Çevre Teknolojileri Denizcilik Sektörü Buhar Santralleri’ne ürün tedariği sağlamaktır. Bununla birlikte koşulsuz Müşteri Memnuniyeti bizim için her zaman ön planda olacaktır.

Sürgülü vanalar hakkında bilgi almak için https://orbitalvalve.com/surgulu-vanalar/ sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

PLUG VANA ÖZELLİKLERİ NELERDİR?

Küresel vanaların işlevselliğine göre bu vana tipinin çalışma torkunun daha yüksek seviyede seyretmesinin ana sebebi, sızdırmazlığı sağlayan yapısıdır. Plug vana çeşidi, kısaca tanımı ile küresel vanaların işlevsellik açısından zarar gördüğü ve performansını düşürdüğü anlarda bir diğer vana çeşidi olarak ortaya çıkan ürün olarak tanımlanabilir.

Tek parça döküm gövdeli bir biçimde üretimi yapılan vanalar, farklı tiplere de sahiptir. Böylelikle ürünü flanşlı, kaynaklı veya dişli bir biçimde kullanabilmek mümkün hale gelir. Aynı zamanda iki yollu ürün tasarımının yanı sıra 3, 4 ve 5 yollu vanalar da sürekli olarak tercih edilebilmektedir. Elbette ki çok geçişli vanalar da bu vana tipi için fazlasıyla ön plana çıkmayı başarır.

Akış ve debi değerlerine göre üretimi sağlanan dar geçişli pluglar ile de kullanılmasının yanı sıra bu vana tipi çelik ve paslanmaz çelik malzemeler tarafından üretilir.

Ayırca https://orbitalvalve.com/yuksek-basinc-vanalari/ sayfasını ziyaret ederek bu konuda da bilgi almanız mümkün.

PLUG VANA FİYATLARI

Plug vana tipi, kullanım kolaylığı ve uygun fiyatları ile birçok sektör içerisinde sık sık tercih edilmektedir. Petrokimya ve gaz taşıma ana hatlarında tercih edilen bu ürün, fiyat performans açısından da son derece memnun edicidir.

Elbette ki bu ürünü tercih etmelerinin en büyük sebebi olarak alıcılar uygun fiyatları gerekçe sürer. Orbital Vana farkıyla sektörel bazda düşünüldüğünde en uygun fiyat aralıkları, her zaman markamız bünyesinde yer almaya devam eder.