Şef Ceyda Özdemirli’den Gastro Afyon’da lezzet rüzgarı
Şef Ceyda Özdemirli’den Gastro Afyon’da lezzet rüzgarı
İçeriği Görüntüle

Çocuklar kent için fikir üretti

Toplantı, Meclis Başkanı Meriç Yeşilçayır, Katip Efe Dokuzoğlu ve Yardımcı Katip Ayşegül Ece Erol’un başkanlığında yapıldı. Komisyonlardan gelen gündem maddeleri görüşüldü, ardından Dilek ve Temenniler bölümünde çocuklar hayallerini ve önerilerini paylaştı. Toplantıda toplam 27 önerge sunuldu.

Çocuk Mecli̇si̇’ni̇n Eylül Ayi Toplantisi Gerçekleşti̇ri̇ldi̇ (2)

Başkan Yeşilçayır’dan veda mesajı

Çocuk Meclisi Başkanı Meriç Yeşilçayır, “Sondan bir önceki Meclis Toplantımızı yaptık. Kasım’da görevimi devredeceğim. Hem mutluyum hem de biraz üzgünüm” diyerek duygularını paylaştı. Kasım ayındaki toplantı, seçimler ve kutlamalarla birlikte gerçekleşecek.

Yılın son toplantısı 22 Kasım’da

Çocuk Meclisi’nin 2025 yılı son toplantısı 22 Kasım Cumartesi günü yapılacak. Yeni başkanın seçileceği toplantı, çocukların demokratik katılımını ve kent yönetimine katkılarını pekiştirecek.

Mersin’de çocuklar sadece oyun oynamıyor, fikir üretiyor, öneri sunuyor ve kent yaşamına yön veriyor. Çocuk Meclisi, geleceğin sesini bugünden duyuruyor.