Dinlenmeye ve rahatlamaya ihtiyaç duyduğumuz bu dönemlerde yüzümüze ayrı bir önem göstermemiz gerekiyor. Hassas bir yapıya sahip olan yüzümüz için pek çok rahatlatma yöntemi mevcut. Kozmetik ürünlerden uzak durmaktan tutun da sayısız masaj yöntemine kadar pek çok şeyi deneyebilirsiniz. Ancak buradaki kritik konu nasıl ve ne zaman yapılacağı… Evinizin rahatlığında, spa konforunda profesyonel bakım sunan İsveçli güzellik ve teknoloji markası FOREO, yüz fitness’ında devrim yaratan dünyanın en etkili ve güvenilir microcurrent (mikro akım) teknolojili yüz sıkılaştırma cihazı BEAR, cildinizin ihtiyacı olan bakımı sunuyor. Üstelik şimdi de yalnızca Beymen’de satışa sunulacak yeni rengi Mint ile doğanın esintilerini evlerinize taşıyor. 

Pandemiyle ve iş temposuyla geçen yoğun bir yılın ardından dinlenmek hepimizin hakkı. Son dönemlerde de özellikle yüz bölgesine bakım yapmak için pek çok yöntem konuşulmaya başladı. Masaj terapileri, bakım seansları, kozmetik ya da bitkisel yollar… Ancak cilde uygun olacak yöntemi bulmak, güvenmek ve hatta buna zaman ayırmak ciddi bir problem.  Bu yüzden pek çok kullanıcının güvenini kazanmış, etkili ve pratik yolları seçmek en mantıklısı. İsveçli güzellik ve teknoloji markası FOREO, çok sevilen dünyanın en etkili ve güvenilir yüz sıkılaştırma cihazı BEAR’ın yeni rengi Mint’i tanıttı. Doğanın yeşilliğinden ilham alan yeni rengiyle BEAR, cildinizde doğanın esintisini hissettirecek. Nanenin ferahlatıcı etkisi de düşünüldüğünde yüz fitness’ında devrim yaratan BEAR için daha iyi bir renk düşünülemezdi. Cildinizi dakikalar içinde ferahlatıp sıkılaşmasına yardımcı olacak BEAR, Beymen mağazalarında yeni rengi Mint ile kullanıcılarıyla buluşmayı bekliyor. 

Yüz bakımında profesyonel ilgi!

Nanenin ferahlatıcı etkisini hissedeceğiniz Mint rengiyle mikrocurrent (mikro akım) teknolojili yüz sıkılaştırma cihazı BEAR, profesyonel bakımı ve yeni havasıyla sizi şımartacak. Spa terapisi ve profesyonel bakımı evlerin rahatlarında sunan cihaz, cilde hem egzersiz hem de bakım yapıyor. Microcurrent (mikro akım) teknolojisiyle vücudun doğal süreçlerini taklit eden elektrik akımları gönderen BEAR, T-Sonic™ titreşimleriyle yüz ve boyundaki 69 kası çalıştırarak yüz fitness’ında devrim yaratıyor. Şok içermeyen patentli Anti-Shock System™’ine de sahip olan BEAR, cildin dayanıklılığını ölçerek şok içermeden yoğunluğu ayarlayabiliyor. 

Dünyanın en etkili ve güvenli microcurrent (mikro akım) cihazı BEAR 2.699 TL’den satışa sunuluyor.

FOREO ürünleriyle ilgili daha ayrıntılı bilgi için www.foreo.com adresini ziyaret edebilir ya da [email protected] adresine ulaşabilirsiniz.

FOREO SWEDEN Hakkında

İsveçli güzellik teknolojisi markası FOREO, ödüllü yüz temizleme cihazı LUNA serisi, yüz maskelerine farklı bir boyut katan yeni icadı UFO, etkili ve güvenilir microcurrent teknolojili yüz sıkılaştırma cihazı BEAR ve yeniden tasarlanan ISSA diş fırçasıyla yepyeni bir güzellik ve refah standardı sunuyor. FOREO güzellik endüstrisine sunduğu yepyeni fikir ve tasarımlarla, en iyi güzellik çözümlerini her gelir seviyesindeki kişilerin deneyimine sunuyor. Misyonumuz insanların özgüvenini tazelemek, çünkü kendini iyi hisseden iyi de görünür ve biz de işimizi iyi yapmış oluruz.