Her stile uyum sağlayabilecek, zamansız özel bir koleksiyona sahip olan Tuca’s Home, Mushroom sehpalarıyla tanınıyor. Yalın ve işlevsel tasarım anlayışıyla çarpıcı ve minimal parçaları markanın koleksiyonunda buluşturan Tuğba Çal, zamansız ve aranan mobilyalar sunuyor. Yeni koleksiyonda ahşap malzemeye traverten eşlik ediyor.

Tekstil ve tasarım üzerine eğitim alan Tuğba Çal, uzun yıllar tekstil perakende sektöründe yöneticilik yaptıktan sonra hayali olan kendi markasını yaratma fikri üzerine yoğunlaşarak Tuca’s Home’u hayata geçiriyor. İlk tasarımı olan Mushroom sehpalar hem çok yoğun ilgi görüyor hem de aslında Tuca’s Home markasıyla özdeşleşiyor. Tuca’s Home’un çatısı altında yer alan ahşap serisinde Mushroom, Axel, Uniq, Royal ve Massive modellerini bulabilirsiniz.

Teddy berjer ve pufu da Tuca’s Home’da ilgi çeken modellerden biri.

Koleksiyona yeni dahil olan travertenden tasarlanan yan sehpa ve orta sehpa modelleri, güçlü duruşları ile gözleri üzerine topluyor.

Perakende satışın dışında özel projeler ve iş birlikleri ile de gelişmeye ve üretmeye devam eden markanın asıl hedefi, yurt dışı satışlarını geliştirmek ve koleksiyonlarını yurt dışı galerilerine dahil etmek. Bu hedefe yönelik çalışmak ve markayı büyütmek en büyük motivasyon kaynakları.

Tuca’s Home da her zaman yeri olacak zamansız ve yalın modellerin yani sıra her yıl yeni koleksiyonlar hazırlanıyor ve özel projeler, iç mimarlar, mekân tasarımcıları ile çalışmaya da devam ediyorlar.