Pandemi gündemiyle değişen yaşam alışkanlıklarımızın ilk sırasında evlerimizde geçirdiğimiz zamanın artmasıyla mutfaklarımızda yeni tatlar deneme merakı ve heyecanı yer alıyor. Yaz aylarının gelişiyle birlikte uzun ve keyifli balkon kahvaltıları, teras ve bahçelerimizde güzel havanın tadını çıkardığımız öğlen ve akşam yemekleri bu yıl daha da anlamlı hale geliyor. Mutfakların lezzet mühendisi Chef Seasons ise “birlikte daha lezzetli” mottosu ve bu yılın gastronomi trendleriyle uyumlu bir biçimde bu yaz lezzetlerini tamamlıyor. 

Yaz trendlerini Chef Seaons’la yakalayın

Gurme tuzlar, çeşniler, baharatlar, marinatlar, soslar, meyve baharatları, salata sosları, yaşlanma karşıtı baharat karışımları, baharat ve çeşni topları ve daha çok sayıda farklı ürün geliştiren ve üreten Chef Seasons, 2,500'den fazla ürün ve 7,200 reçete ile lezzet mühendisliğinin ön saflarında yer almaya ve trendleri belirlemeye devam ediyor. 

Chef Seasons, ferahlatan kampanyasıyla yaza merhaba diyor

Çilekli Haşhaşlı, Fesleğenli Fındıklı, Cevizli Baharatlı ve Ballı Hardallı Salata Sosları Chef Seasons’ın yaza özel avantajlı kampanyasıyla 79.60 TRY yerine 49.90 TRY’den satışa sunuluyor. Yazın müjdecisi güzel havaların tadını evlerimizin bahçesinde, balkonunda ve teraslarımızda çıkarırken, özlediğimiz yaz lezzetlerini de sevdiklerimizle buluştuğumuz ve birlikte daha lezzetli dediğimiz sofralarda tatmak için hazırız.