Ünlülerden video almak, sevdiklerinize bu videoları hediye yollamak Popile ile çok kolay! Kişileri ünlüler ile özel videolar aracılığıyla buluşturan Popile, tüm özel günler için sürpriz video mesajlar almanızı sağlıyor. Doğum günü, iş tebriği gibi kutlamaların yanı sıra ünlülerden motivasyon için konuşmalar hatta istek şarkı alabildiğiniz Popile, eğlenceli bir hediye seçeneği sunuyor.

Faaliyete geçtiği günden itibaren ilgiyle karşılanan Popile’de hediye göndermek çok pratik. Örneğin sınava girecek arkadaşına motivasyon sağlamak isteyen kişi, popile.com’da bulunan ünlüler arasından Serdar Ortaç’ı seçip, hediye için istediği mesajı veya şarkıyı belirtebilir. Yedi günlük bir sürecin ardından Serdar Ortaç’tan sizin için özel hazırlanan video teslim edilir.

Dilediğiniz özel gün için eğlenceli video talep edebileceğiniz Popile, aldığı her siparişin belirli bir miktarını sosyal sorumluluk kurumlarına bağışlayarak sosyal farkındalığa da katkı sağlıyor.

Popile sayesinde Şafak Sezer’e efsaneleşmiş Kolpaçino filmindeki replikleri tekrardan söyletebilir, milyonları kendine hayran bırakan oyuncu Çetin Altay’a Karadeniz şivesi ile doğum günü kutlatabilir veya komedyen Yavuz Seçkin’den taklit videosu isteyerek eğlenceli anılar oluşturabilirsiniz.

Popile Her Camiadan Ünlü İsimleri Bünyesinde Barındırarak Alternatif Sunuyor.

Popile, her camiadan ünlü isimleri bünyesinde barındırarak kişilere alternatif sunuyor ve unutulmayacak günleri ünlülerden gelen kişiye özel videolarla daha anlamlı kılıyor. 

Popile platformunda güncel olarak yer alan isimler arasında müzisyen Serdar Ortaç,  eski futbolcu Abdülkerim Yılmaz,  oyuncu Abidin Yerebakan,  oyuncu Alper Kul,  sanatçı Aslı Hünel,  futbolcu Aycan Yanaç,  oyuncu Bahar Şahin, influencer Bilge Su Işık,  sanatçı Bülent Serttaş,  radyo programcısı Cem Arslan,  oyuncu Çetin Altay,  oyuncu İlker Aksum,  sanatçı Ferman Toprak,  TV sunucusu Özlem Yıldız,  eski milli kaleci Rüştü Reçber,  futbolcu Sercan Yıldırım,  eski futbolcu Serhat Akın,  oyuncu Serkan Şengül,  futbol yorumcusu Sinan Engin, oyuncu Şafak Sezer,  eski futbolcu İbrahima Yattara,  oyuncu Hakan Ural,  gazeteci Ömür Gedik, influencer Taklitman TV,  influencer Arif Sevimli,  şarkıcı Yasin Obuz,  içerik üreticisi Ardahan Uzkanbaş ve oyuncu Yavuz Seçkin bulunuyor.

Uzaktaki sevdiklerinize kavuşamıyorsanız ve onları farklı bir sürpriz ile mutlu etmek istiyorsanız popile.com adresini ziyaret edilebilirsiniz.