Avrupa Futbol Şampiyonası EURO 2020’nin küresel sponsoru TikTok, turnuvada mücadele edecek milli takım için bir destek kampanyası başlatıyor. Kullanıcılar, 11 Haziran’da EURO 2020’nin açılış maçında İtalya’yla karşılaşacak olan milli takım için #BizimÇocuklar etiketli kampanyaya katılarak milli takıma desteklerini gösteriyor. 

Kullanıcılar farklı konseptlerle yaratıcılıklarını sergiledi

Popüler TikTok içerik üreticilerinin yoğun ilgi gösterdiği kampanyaya, Türkiye Kadın Milli Futbol Takımı Kaptanı Didem Karagenç de Türkiye forması giydiği videoyla katıldı. İçerik üreticilerinden Gökçe Özgül kırmızı beyaz renklerle kombinlediği kıyafetleriyle destek verirken Melike Yılmaz Arat ve Emre Ünal maç keyfi hazırlıklarını ve heyecanını paylaştı. Profesyonel makyaj sanatçısı Gül Mammadova Duruk kırmızı beyaz temalı bir makyaj yaparken, patiklimikrofon kullanıcı isimli Yavuz Kalıkkaya milli takım için düzenlediği bir şarkının videosunu paylaştı. Freestyle futbolcu Okan Toğrul ise futbol yeteneklerini sergilediği yaratıcı bir video paylaştı. Her gün farklı bir bilgi konseptiyle ilgi çekici videolar paylaşan Onurcan Çam 2020 Avrupa Kupası Türkiye Serüveni konulu bilgilendirici bir video paylaştı.

TikTok, UEFA ortaklığı sürecinde futbol taraftarlarının oyuna olan tutkularını ve yaratıcılıklarını ifade edebilmeleri için onlara pozitif bir ortam sunmayı amaçlıyor. TikTok, turnuva boyunca taraftarların en sevdikleri futbol içerik üreticilerini takip edebilecekleri, futbol içerikleri üretebilecekleri, turnuva sırasında kendi özel anlarını kutlayacakları kampanyalar düzenlemeye devam edecek.

TikTok Hakkında

TikTok önde gelen kısa video uygulamasıdır. İnsanların hayatlarına ilham vermeyi ve zenginleştirmeyi misyon edinen TikTok, dünya üzerindeki herkesin videolar aracılığıyla tutkularını paylaşabilmesi ve yaratıcılığını ortaya çıkarabilmesine uygun pozitif bir uygulama deneyimi sunar. TikTok’un Los Angeles, New York, Londra, Paris, Berlin, Dubai, Mumbai, Singapur, Jakarta, Seoul ve Tokyo'da global ofisleri mevcuttur.