İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin katkılarıyla, geçtiğimiz yıl Aralık ayında gerçekleşen Spor İstanbul Gençlik ve Eğlence Festivali, Türkiye’nin en büyük online gençlik etkinliği olarak dikkatleri üstüne çekmişti. Bu yıl da bir kez daha İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki Spor İstanbul ve öncü oyun pazarlaması ajansı Publishme iş birliği ile düzenlenecek IGEF 2021, pandeminin gölgesinde sıkılan gençlerin en büyük eğlence kaynağı olacak!

Açılış oturumu İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Sn. Ekrem İmamoğlu’nun ev sahipliği ile gerçekleşecek IGEF 2021, 4 gün boyunca oyun, spor, sanat ve mizah dünyasından pek çok ünlü ismin katılımı ile düzenlenecek.  Sürpriz ödüllerin paylaşılacağı oyun turnuvaları ile katılımcıların aradıkları hemen her şeyi bulabileceği festival, sadece İstanbul’daki değil tüm Türkiye’deki gençlerin takip edebileceği şekilde tamamı ücretsiz gerçekleşecek. 

Kozlarını Brawl Stars, Fortnite, Rocket League ve League of Legends gibi dev yapımlarda paylaşmak isteyen oyuncular 19-22 Mayıs tarihleri arasında Gamify Discord’unda buluşacak. Konserler, stand-up gösterileri, oyun yayınları ve ilham veren konuşmalarla Spor İstanbul Gençlik ve Eğlence Festivali bir kez daha Türkiye’nin en genç, en eğlenceli, en büyük çevrimiçi festivali olacak.

IGEF 2021’deki oyun turnuvalarına katılmak için bu linki ziyaret edebilirsiniz.

Spor İstanbul Hakkında:

İstanbul Spor Etkinlikleri ve İşletmeciliği Ticaret AŞ (Spor İstanbul), 1989 yılında İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin iştirak şirketi olarak kurulmuştur. İstanbul halkının fiziksel ve ruhsal sağlığını güçlendirmek ve yeteneklerini geliştirmek için spor tesislerinden yararlanmalarını, spor etkinliklerine aktif olarak katılımlarını öncelemiştir.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne ait spor salonlarını işletmek; sporun her dalında ulusal ve uluslararası nitelikte;, teknik, eğitsel, sportif, turistik, yarışmalar, festival, sergi, gezi, kamp, konferans, seminer, kurs gibi organizasyonlar düzenlemek; araştırma ve eğitim çalışmaları yapmak öncelikli faaliyetleri arasındadır. Kurulduğu yıldan bu yana spor tesisi işletmeciliği, ulusal ve uluslararası spor organizasyonlarının düzenlenmesi ve gerçekleştirilmesi konularında önemli başarılar ve tecrübeler edinmiştir. 

Publishme Hakkında

Publishme, oyun şirketlerinin, yayıncıların ve markaların ihtiyaçlarını karşılama hedefiyle iş geliştirmeden pazarlamaya, yerelleştirmeden prodüksiyona kadar pek çok alanda değer odaklı hizmetler sunan Türkiye’nin öncü publishing ajansıdır. Başta Supercell, Activision, Blizzard, Garena ve MY.Games olmak üzere Publishme, Türkiye ve MENA bölgesinde dünyanın en büyük oyun yayıncılarının 1 numaralı destekleyicisidir.

Publishme, yayıncılara verdiği hizmetlerin yanı sıra markaları da hedefledikleri oyuncu kitlesiyle buluşturmak için yaratıcı projeler geliştirir. 360 derecelik bir iletişim stratejisi ile çalışmalarına hayat veren Publishme, Spor İstanbul ile birlikte IGEF 2021 ölçeğinde bir festival düzenlemekten gurur duyuyor!