Dünya çapında ünlü bütünsel wellness deneyimi ve seçkin mimarisi ile fark yaratan Six Senses Kaplankaya, misafirlerini doğa ile başbaşa deneyimlerle şaşırtmaya devam ediyor. Six Senses Kaplankaya, üç farklı plaj ve beş koyda yer alan su sporları aktiviteleriyle içinde konumlandığı doğa harikasını en verimli şekilde misafirlerin beğenisine sunuyor. 

Keşfedilmeyi bekleyen gizli bir doğa harikası niteliği taşıyan Six Senses Kaplankaya,her köşesi farklı bir güzellik barındıran yerleşkesini keşfetmek isteyen misafirlerine sunduğu bisiklet turu aktiviteleri ile fark yaratıyor. Rehber eşliğinde gerçekleştirilen bisiklet turu ile misafirler hem fiziken kendilerini geliştirme imkanı buluyor hem de şehrin kalabalığından uzaklaşıp doğanın derinliklerine doğru çıktıkları yolculukta iç dünyalarına dönüp doğa ve kendileri ile yeniden bağ kuruyor .

Maceraperest misafirlerini de unutmayan Six Senses Kaplankaya,zengin su sporları alternatifleri ile Ege’nin mavi tonlarında unutulmaz bir deneyim sunuyor. E-foil, Deniz bisikleti ve Sea Bob aktiviteleri ile adrenalin doruklara çıkarken; kano, yelken ve Catamaran ile Six Senses Kaplankaya’nın muhteşem koylarını keşfetmek mümkün…  

Su sporlarının yanısıra dans dersleri ve tenis kortları ile misafirlerine farklı alternatifler  sunan  Six Senses Kaplankaya, alanında uzman ekibi ile su ve doğa sporlarını misafirleriyle buluşturuyor.