Teknolojinin lider markalarından Samsung Electronics Türkiye ve Pop müziğin sevilen ismi Ece Seçkin arasında sosyal medya üzerinden büyük ilgi gören bir proje başladı. Proje kapsamında 13 Haziran Cumartesi gününden itibaren Instagram ve TikTok üzerinden #Acaipiyi hashtag'i altında bir dans challenge etkinliği gerçekleştiriliyor.

Pop müziğin güçlü isimlerinden Ece Seçkin, teknolojinin lider markası Samsung Electronics Türkiye ile iş birliği kapsamında Instagram ve TikTok üzerinden #acaipiyi hashtag'i altında bir dans challenge başlattı. 13 Haziran Cumartesi günü başlayan challenge için takipçilerin göndereceği videolar arasından seçilecek görüntülerle Ece Seçkin’in de dans videosunun olduğu özel bir klip videosu hazırlanacak.

Ece Seçkin’in geçtiğimiz günlerde sosyal medya üzerinden yayınladığı projenin ilk videosu ise sadece YouTube'da 1 günde yaklaşık 6 milyon izlenme sayısına ulaşmasıyla gündeme bomba gibi düştü. Böylelikle sanatçı henüz yayınlanmasının üzerinden birkaç gün geçmesine rağmen milyonlara ulaşarak son zamanlarda erişilmesi güç bir izlenme rakamına da ulaştı.

Samsung Electronics Hakkında

Samsung Electronics Co. Ltd. dünyaya dönüştürücü fikirler ve teknolojiler sayesinde ilham veriyor ve geleceği şekillendiriyor. Samsung Electronics, televizyon, akıllı telefon, giyilebilir cihazlar, tabletler, kameralar, dijital gereçler, ağ sistemleri, hafıza, yarı iletken ve LED çözümleri dünyasını yeniden tanımlıyor.