Outdoor sporların ve özellikle ultra-trail (patika koşusu) branşının lider markası Salomon, doğada spor yapan kadınlar için yağmura ve rüzgara karşı koruma sağlayan Outline Jacket’ı öneriyor. Açıkhavada yapılan tüm sporlar için geliştirilen Salomon Outline Jacket W, aynı gün içinde 4 mevsimi yaşatan doğa koşullarında bile korunmanızı sağlıyor.

Rüzgardan, yağmurdan ve kardan uzak tutan izolasyonu ile rahatça sporunuzu yapmanız için geliştirilen Salomon Outline Jacket W, AdvancedSkin Dry özelliği ile su geçirmiyor. Salomon Outline Jacket ayrıca mükemmel hava geçirgenliği, 24 saat nefes alabilen yapısı ile en yüksek aktivitelerinizde bile cildinizin kuru kalmasına yardımcı oluyor.

MotionFit teknolojisi ile doğal olarak vucüdunuzu saran ve daha fazla hareket kabiliyeti sunan Salomon Outline Jacket’ın manşetleri ve kapüşonu, ağırlığı hafifletmek için minimum elastik ayarlara sahip. Hafifliği ile dikkat çeken ve bir cekette sadece ihtiyacınız olan özellikler ile geliştirilen Salomon Outline Jacket W, kolayca katlanıyor ve çantanızın içinde yer tutmadan sizinle birlikte her yere gelebiliyor.

Doğada aynı günde 4 mevsimi yaşarken güvenli spor yapmanız için tasarlanan Salomon Outline Jacket W, Metropol İstanbul AVM’deki Salomon mağazasının yanı sıra belirli SPX mağazaları ve www.spx.com.tr adresinden satışa sunuluyor.

Salomon Outline Jacket W Fiyatı: 1.849,99 TL