“‘Ani Kuni’ her yaş için oldukça eğlenceli bir parça. Çocukluğumuzun favorisi, nesiller boyu dinlenen Amerikan asıllı ninniye bir selam gönderme niteliği taşıyor.”

“Ani Kuni”yi dijital platformlar üzerinden dinlemek ve satın almak için: https://UMGTurkey.lnk.to/polo-pan-ani-kuni 

Videonun sanat yönetmenliğini Werlen Meyer stüdyosunun yardımlarıyla beraber Noemi Ferst ve Benjamin Moreau üstlendi. Video ve şarkının bir araya gelmesiyle 70’lere doğru umut dolu bir yolculuğa çıkacağınız su götürmez bir gerçek.

GoGo Penguin – GGP/RMX

GoGo Penguin’in yeni albümü: “GGP/RMX”!

GGP/RMX yaratıcı müzik grubu GoGo Penguin’in uzun süredir üzerinde çalıştığı bir konsept. Grubun 5. albümü “GoGo Penguin”in yarattığı hissiyatı dinleyicilerin zihninde yeniden uyandıran kendine has bir ustalık eseri niteliği taşıyor. Albüm, remix’in dönüştürücü etkisini gözler önüne sererken bir yandan da GGP’nin orijinal ve global tarafını ön plana çıkarıyor.

“GGP/RMX”i dijital platformlar üzerinden dinlemek ve satın almak için: https://UMGTurkey.lnk.to/gogo-penguin-ggp-rmx 

Machinedrum” olarak da bilinen Amerikalı müzik yapımcısı Travis Steward yeni albüm için şunları söyledi:

“Bir yapımcı olarak yapmayı en çok sevdiğim şeylerden biri elektronik seslerle akustik enstrümanların sentezi. GoGo Penguin “Automised” remix fikriyle geldiğinde, en sevdiğim şeylerden birini yapma fırsatının yanı sıra oldukça yetenekli müzisyenlerle böyle ileri görüşlü bir kompozisyon üzerinde çalışmak için de heyecanlandım.”

Hooverphonic – Hidden Stories

Hooverphonic’in yeni albümü: “Hidden Stories”!

Belçikalı müzik grubu Hooverphonic, 10 parçadan oluşan yeni albümleri “Hidden Stories”i duyurdu. 

“Hidden Stories”i dijital platformlar üzerinden dinlemek ve satın almak için: https://UMGTurkey.lnk.to/hooverphonic-hidden-stories 

Hooverphonic grup üyesi Alex Callier tüm prodüksiyon sürecini çok kısa sürede fakat oldukça yoğun ve verimli bir tempoda bitirdiklerini iletti. Grup bu sene Belçika’nın Eurovision temsilcisi olarak da adından sıkça söz ettirecek!

Lil Zey Equal Global Çalma Listesinde!

Yetenekli sanatçı Lil Zey dünyanın dört bir yanından başarılı kadın sanatçıları son ses dinlediğimiz “Equal Global” listesinde!

Geçtiğimiz cuma yayımlanan, Luciano ile harikalar yarattığı “Elmas” isimli şarkısı listelerin zirvesine oturan sanatçı, üretimiyle göz dolduruyor!

18. Radyo Boğaziçi Müzik Ödülleri’nde “En İyi Şarkı”, “En İyi Düet Şarkı” ve “En İyi Rap / Hip Hop Müzik Sanatçısı” dallarında aday gösterildi.