ANNENİZ İLE ÇOK AMAÇLI BAKIMI TANIŞTIRIN

Tsubaki (nemlendirici), Argan (onarıcı), Makademya (besleyici), Hodan (yumuşatıcı), Kamelya (nemlendirici), Fındık (koruyucu), Tatlı Badem (yumuşatıcı) yağlarının bileşiminden ortaya çıkan çok yönlü ve çok amaçlı kuru yağ tek adımda cildin onarılmasını ve beslenmesini sağlarken vücudu ve saçları güzelleştiriyor. Fransız eczanelerinde kuru yağ kategorisinde 1 numaraya yerleşmiş ikonik şişesi ve kokusuyla Huile Prodigieuse® her annenin çok amaçlı bakım rutininin vazgeçilmezi olacak.

HUILE PRODIGIEUSE® FLORALE İLE EN GÜZEL ÇİÇEKLER ANNENİZE

Huile Prodigieuse® Florale taze ve feminen çiçeksi kokusu ve çok amaçlı bakım sunan doğal içerikli formülüyle annelerinizin hayatımıza pembe bir dokunuş katacak. Greyfurtun canlı notaları, portakal çiçeği ile manolyanın çiçeksi ahengi ve beyaz miskin kadifemsi tonu ile bu Anneler Günü’nde çiçeklerin en güzel hali Huile Prodigieuse® Florale şişesine sığacak!

                                                     

                                                              

NUXE BIO ORGANIC

                               

DOĞALLIĞI SEVEN ANNELERİN TERCİHİ

NUXE Bio Organic %100 doğal kaynaklı bakım ile Anneler Günü’nü kutlarken, sizi doğanın sonsuz gücünü bir araya getiren mucizeleri keşfetmeye davet ediyor. Her yaş için kullanıma uygun, organik sertifikalı NUXE Bio Organic serisi annenizle aynı cilt bakım rutinini paylaşmanızı sağlayacak. Yeşil teknolojiyle güçlendirilmiş doğal kaynaklı aktif bileşenleri ile yaşamın her adımını kapsayan sosyal sorumluluk sahibi güzelliği bu Anneler Günü’nde annenize armağan edin. 

Koleksiyona ait görsellere https://we.tl/t-MWqEPLINPp linkinden ulaşabilirsiniz.

KALBİMİZE DOKUNAN ANNELERE DUYUSAL ORGANİK CİLT BAKIMI

Doğa bizi şaşırtmaktan ve duyuları uyandırmaktan hiçbir zaman vazgeçmiyor. NUXE Bio Organic deneyimi, her kullanımda haz ve duyusal bir yolculuk sağlıyor.

Her formül benzersiz ve %100 doğal kökenli bileşimi olan kokuya sahip. Dokular anında cilde karışıyor. Hislere ilham veren dokular ve kokular ile bizlere ilham veren anneler NUXE Bio Organic ile bir araya geliyor. 

CİNSİYET VE YAŞIN ÖTESİNDE…

NUXE ORGANIC, herkese hitap eden temel bir güzellik koleksiyonu sunarak cinsiyet ve yaş kalıplarını ortadan kaldırıyor. İyileştirici gece bakım yağından seruma, temizleme suyundan renkli nemlendiriciye kadar geniş bir seçki sunan NUXE Organic serisi 

 %100 doğal formülüyle annenize doğaya dost bir cilt bakım rutini sunuyor.