NetWork, yazı birbirinden özel tasarımların yer aldığı iddialı Yaz 2021 koleksiyonuyla karşılıyor. Güçlü renk ve desen kombinasyonlarıyla göz dolduran parçaların tamamı, lüks ve konfor odaklı Akdeniz şıklığını şehir hayatına ve plajlara taşıyor.

Fuşya, turuncu, saks mavisi, sarı, yeşil gibi canlı renkleri ekru, beyaz ve haki gibi nötr tonlarla bütünleştiren koleksiyonda; plaj elbiseleri, pareo, şort ve büstiyer modellerinden oluşan beachwear serisi başrol oynuyor. Floral desenli kimonolar, midi ve maksi elbiseler, şort tulumlar ve pijama takımları sezonun favori görünümlerini belirlerken, kaliteli kumaşları ve rahat kalıplarıyla öne çıkan triko, bluz, ceket, şort ve pantolonlar, gündüzden geceye uzanan stil sahibi kombinler yaratıyor.

NetWork ayrıca, plaj modasının önde gelen markalarından Anais Margaux’nun çarpıcı mayo ve bikinilerine de sezon boyunca ev sahipliği yapıyor. Rafine detaylarıyla özgün bir kimlik kazanan parçalara, siyah, antrasit gibi nötr renkler ve leopar desenleri eşlik ediyor.

Tüm tasarımlara ve daha fazlasına Network.com.tr ve NetWork mağazalarından ulaşabilirsiniz.