Dünyanın ve Türkiye’nin lider teknoloji şirketlerinden Lenovo, Yoga 9i ürünü ile daha akıllı teknolojiyi şık siyah deri bir kapakla ve zarif bir tasarımla buluşturuyor. Lenovo Yoga 9i, Intel® ile ortak tasarlanmış bir özellik olan “Akıllı Soğutma” özelliği sayesinde sizi asla yarı yolda bırakmayacak bir pil ömrüyle karşınıza çıkıyor. Yepyeni Intel® Evo ™ platformunun sunduğu akıllı işlevler dizüstü bilgisayarınızda üretkenliğinizi ve yaratıcılığınızı artıracak benzersiz bir imkan sağlıyor. 

11. Nesil Intel® Core ™ işlemciler ile donatılan Lenovo Yoga 9i, 14 inç Dolby Vision Ultra HD ve üstün 500 nit parlak ekranıyla cam gibi muhteşem bir görüntü sunuyor. Yoga 9i, tasarımıyla ve eşsiz siyah deri kapağıyla kusursuz işçiliği gözler önüne sererken, 2’si 1 arada özelliğiyle, hem tablet hem dizüstü bilgisayar olarak kullanılabilen dokunmatik ekranla karşımıza çıkıyor. Dokunmatik ekran kalemi de bulunan Lenovo Yoga 9i, 16 GB'lık bir RAM kapasitesi ve 1 TB'lık SSD dahili depolama alanı sunuyor. 

Güçlü ses ve görüntü teknolojileri 

Lenovo Yoga 9i, menteşeyle birlikte dönen sound bar, dilerseniz dizüstü bilgisayar modunda, dilerseniz çadır modunda veya tablet modunda her şekilde sizi en sevdiğiniz müzik ve videoların içine çekiyor. Menteşeyle dönerek 360 derecelik ses getiren Dolby Atmos® Hoparlör Sistemi güçlü ses teknolojisini her yere götürmenize olanak sağlıyor. Lenovo Yoga 9i ayrıca Dolby Vision ™ tarafından optimize edilmiş, 3840x2160 piksel Ultra HD 4K ekran çözünürlüğüyle kullanıcılara zengin bir görsel deneyim yaşatıyor. Lenovo Yoga 9i ürününde 500 nit parlaklık sunan, 14 inç ekran, yüzey alanının neredeyse % 90'lık bir bölümünü kapladığından ekranda netlik ve canlılık zirveye çıkıyor. 

Bağlantı noktasında şarj olabilen kalem

Lenovo Yoga 9i, öte yandan Thunderbolt ™ 4 USB konektörleriyle yüksek hızlı bağlantıların keyfini çıkarmanızı sağlayacak bir teknoloji sunuyor. Lenovo Yoga 9i, WiFi 6’ya kadar bağlantı özelliği sayesinde ev ağınız başka cihazlarla dolu olsa bile web üzerinden hızla hareket etmenizi sağlıyor. Dokunmatik ekran kalemi bulunan Lenovo Yoga 9i, bağlantı noktasında şarj olabilen dahili kaleminin özgürlüğünü de sunuyor. Tüm bunların yanı sıra Lenovo Yoga 9i, parmak izi okuyucusuna da sahip. Tüm bunlara ilave olarak ürün Lenovo’nun , Premium Destek hizmetiyle sunuluyor. Kullanıcılar Premium Destek hizmetiyle günün her saatinde uzmanlardan ileri düzeyde ve hızlı destek alabiliyor. 

Yoga 9i ürünümüzle ilgili Youtube videosunu aşağıdaki linkten izleyebilirsiniz.

https://www.youtube.com/watch?v=mlxFg8R41VQ