Ramazan Bayramı’nı karşılamaya hazırlandığımız şu günlerde bayram temizliği telaşı da başladı. Alman temizlik teknolojileri devi Kärcher, bayrama yaraşır bir temizlik ve evinizin her köşesinde gerçek anlamda hijyen sağlamanıza yardımcı olacak ürünleri ile temizlik işini keyfe dönüştürüyor.

Bayram temizliğine Kärcher Cam Temizleme Makinesi ile başlayın. Cam silmeyi zahmetli bir iş olmaktan çıkarıp keyif haline getiren cam slime makinesi, beklentilerinize fazlasıyla cevap veriyor. Püskürtme şişesi ile cama piskürttüğünüz su ve deterjanı, mikrofiber temizleme bezi sayesinde yüzeye yaydıktan sonra vakumlama başlığı ile kirli suyu vakumlayarak, tüm yüzeyi tek bir iz bırakmadan zahmetsizce temizleyebileceksiniz. Üstelik hafif olması sayesinde de pencereleri temizlerken hiç yorulmayacak, camlarınızın ışıltısıyla eviniz daha da göz alıcı olacak.

Işıl ışıl bayram temizliği

Kärcher Cam Temizleme Makinesi sadece pencereler için değil ayna, duşakabin, fayans, cam kapı ve sehpalar, mutfak tezgahı, pencereler, cam masalar, fırın ve diğer beyaz eşyaların dış yüzeyleri başta olmak üzere aklınıza gelen tüm pürüzsüz yüzeylerde en büyük yardımcınız olacak. Geleneksel yöntemlere göre 3 kat hızlı temizlik imkanı sunan cihaz sayesinde, siz de bayramı sevdiklerinize daha çok vakit ayırabilmenin mutluluğu ile geçirebileceksiniz.

Bahçeden balkonlara temizlik her yerde kendini göstersin

Bahçe, teras ve balkonlarınızdaki mobilyaları da bahar temizliğine yakışır biçimde temizlemek isteyenler için Kärcher K3 ideal bir alternatif oluşturuyor. Quick Connect (hızlı bağlantı) tabancası, 6 m yüksek basınç hortumu ile aralıklı kullanımlar için uygun olan cihaz sayesinde çitler, küçük bahçe yolları ile döşeme taşları temizlemede fark yaratacaksınız. K3’ün temizleme alanları bu kadarla da sınırlı değil. Fonksiyonel bir ürün olan K3 aynı zamanda bisiklet, motosiklet, scooter ile bahçe makineleri ve aletlerinin temizliği için de Pratik çözümler sunuyor. Vario Power püskürtme borusunu (VPS) döndürerek temizlenecek yüzeye göre su basıncını ayarlarken, döner kalem jetli kir parçalayıcı aparatı ile en inatçı kirleri bile kolaylıkla temizliyor. Size de temizliğin mutluluğunu, ailenizle bayramın keyfini yaşamak kalıyor.

Kärcher hakkında:

1935 yılında Almanya’da Alfred Kärcher tarafından kurulan KÄRCHER, temizlik makine, ekipman ve aksesuarlarının yanı sıra temizlik kimyasalları ve deterjanları üreten bir sanayi devidir. Kullanıcılarına 67 ülkede, 110 şirketi, 12 bini aşkın çalışanı ile KÄRCHER, bugün tüm dünyada hem profesyonel kullanıcılara hem de ev kullanıcılarına yenilikçi temizlik çözümleri sunmaktadır. Ürün geliştirmeden ambalajlamaya, üretim faktörlerinden çevreye kadar sürdürülebilir bir yönetim anlayışı benimseyen KÄRCHER, bu çerçevede tüm ürünlerinde enerji verimliliğine, daha az plastik veya alüminyum kullanımına önem vermektedir. Özellikle profesyonel segmentteki ürünleri daha az su ve elektrik tüketimi, daha az atık su üretimi, daha sessiz çalışma gibi özelliklere sahip KÄRCHER’in yüksek verimli, uygulamaya özel ve çevre dostu deterjanları ise biyolojik olarak parçalanarak atık su kirliliğini azaltmaktadır.