Yeni model, yüksek kapasite ile üstün NVMe performansını bir araya getiriyor

Kingston Technology Company Inc’in Flash bellek iştiraki, bellek ürünleri ve teknoloji çözümlerinde dünya lideri Kingston Digital, Inc. masaüstü bilgisayarlar, iş istasyonları ve yüksek performanslı bilgi işlem (High Performance Computing - HPC) sistemlerine yönelik 2TB1 kapasiteli KC2500 M.2 NVMe™ PCIe SSD modelini duyurdu. Daha yüksek kapasiteli yeni model, müşterilerin artan depolama alanı ihtiyaçları için esneklik sunmanın yanı sıra iş akışlarını da iyileştiriyor.

En yeni Gen 3.0 x 4 kontrolcüsü ve 96 katmanlı 3D TLC NAND’dan yararlanan KC2500, 3.500 MB/s’ye ulaşan okuma ve 2.900 MB/s’ye ulaşan yazma hızlarıyla2 olağanüstü performans ve dayanıklılık sunuyor. Kendisini şifreleyebilme özelliğine sahip olan bu SSD, 256-bit AES-XTS donanım tabanlı şifreleme ile uçtan uca veri koruması sunuyor. TCG Opal 2.0 güvenlik yönetimi sayesinde Symantec™, McAfee™ ve WinMagic® gibi bağımsız yazılım markalarının çözümlerinin kullanılmasına da imkan veriyor. KC2500’de ayrıca, BitLocker ile birlikte kullanılan Microsoft eDrive güvenli depolama özellikleri desteği bulunuyor.

KC2500; 250GB, 500GB, 1TB ve 2TB kapasite seçenekleriyle geliyor. Daha fazla bilgi için kingston.com/tr adresini ziyaret edebilirsiniz.

1 Burada listelenen Flash depolama cihazlarındaki kapasitelerin bir bölümü biçimlendirme ve diğer işlevler için kullanılmaktadır ve veri depolamada kullanılamaz. Bu nedenle, veri depolama için sunulan kapasite ürünlerde listelenen miktardan daha azdır. Daha fazla bilgi için kingston.com/flashguide adresindeki Kingston Flash Bellek Rehberi’ne göz atın.

2 PCIe 3.0 anakart kullanarak elde edilen “ilk performansa” göre. Hızlar; bilgisayar donanımına, yazılıma ve kullanıma göre değişebilir. IOMETER Rastgele 4K Okuma/Yazma, 8GB bölüme göredir.

Kingston Technology Hakkında

Kingston Technology, 30 yılı aşkın süredir yeniliklere güç veren bellek ürünleri ve depolama çözümleri üretiyor. Tüm dünyada 3500’ten fazla çalışanı bulunan Kingston, ürünlerini 125 ülkeye gönderiyor. Kingston sunucular, masaüstü bilgisayarlar ve IoT cihazları için üretkenliği ve genel sistem performansını artıran ürünler geliştiriyor. Kingston teknoloji çözümleri insanların günlük ihtiyaçlarını nerede olursa olsun karşılıyor.

Daha fazla bilgi için www.kingston.com/tr adresini ziyaret edebilirsiniz.

Kingston’a ulaşmak için:

YouTube: https://www.youtube.com/user/KingstonTechnologyTR

Facebook: https://www.facebook.com/KingstonTurkiye/

Twitter: https://twitter.com/Kingston_TR

Instagram: https://www.instagram.com/kingstonturkiye

Kingston Digital, Inc. hakkında

Kingston Digital, Inc. (“KDI”) bellek depolama ürünleri ve teknoloji çözümleri alanlarında dünya lideri Kingston Technology Company Inc.'in Flash bellek iştirakidir. KDI, Fountain Valley, California, ABD merkezli olup 2008 yılında kurulmuştur. Daha fazla bilgi için www.kingston.com/tr adresini ziyaret edin.