Her zevke ve ihtiyaca yönelik alışveriş deneyimi sunan İnegöl AVM, Ramazan ayında ziyaretçilerini birbirinden güzel sürprizlerle karşılamaya hazırlanıyor. 

Yenilenen yüzü, açık hava AVM’si olmasının getirdiği ferah yapısı ve geniş sosyal alanlarıyla sağlıklı ve hijyenik bir alışverişin adresi İnegöl AVM’de, 26 – 30 Nisan tarihlerinde geçerli olacak Hat Sanatı kampanyası hayata geçirecek. Aynı gün içerisinde 100 TL ve üzeri alışveriş yapan İnegöl AVM ziyaretçileri, AVM’de düzenlenen Hat Sanatı etkinliğinde kendilerinin ya da sevdiklerinin isimlerini kaligrafinin en nadide örneklerinden Hat Sanatı ile yazdırma şansı yakalayacak.

400 TL’lik alışverişe Bereket Paketi hediye…

Uyguladığı hijyen kuralları ile güvenli ve keyifli bir alışveriş deneyimi sağlayan İnegöl AVM, 19 Nisan’da başlayacak Bereket Paketi kampanyasını da hayata geçiriyor. Geniş yerli ve yabancı marka karmasıyla misafirlerine Ramazan dönemi için bütün ihtiyaçlarını karşılayabilecekleri alışveriş ortamı sunan AVM, Bereket Paketi kampanyası kapsamında aynı gün içerisinde 400 TL ve üzeri alışveriş yapan ziyaretçilerine 11 üründen oluşan Ramazan Kolisi hediye edecek. 

Ziyaretçilerinin güvenlik ve sağlığını en yüksek seviyede gözeten İnegöl AVM, uygulamaya koyduğu önlemlerle geçtiğimiz günlerde Türk Standartları Enstitüsü (TSE) tarafından verilen COVID-19 Güvenli Hizmet Belgesi’ni almaya hak kazanmıştı.