Miami sokaklarındaki basketbol maçlarından ilham alan t-shirtlerde eğlenceli baskılar görülürken yeni üç boyutlu efektler, tasarımlara TOMMY yorumları katıyor. Müzik temalı     t-shirtler dikkat çekerken basketbol siluetleri, karışık denim malzemelerle yeniden tasarlanıyor.

Yüksek teknolojili inovasyonlar, %100 geri dönüştürülmüş pamuk ve tek malzemeden üretilen parçalar da dahil daha sürdürülebilir kumaşlar yaratılmasını sağlıyor. İlkbahar 2021 TOMMY JEANS koleksiyonu, güneşli günler için baş döndürücü stiller içeriyor. 

Tommy Jeans Koleksiyonunda yer alan; yanları marka renklerinde çizgili sahip file basketbol şortu, marka detaylı bisikletçi şortu, basketbol esintili-renk bloklu şort, çiçekleri desenli plaj şortu, organik pamuklu renk bloklu t-shirtler, marka detaylı organik pamuklu bisiklet yaka t-shirt, organik pamuklu- limon yeşili detaylı bisiklet yaka t-shirt, limon yeşili kemerli naylon şort , %100 geri dönüştürülmüş denim şort, ham paçalı denim şort, marka renklerinde çizgi detaylı pembe t-shirt gibi stiller sıcak yaz günlerinde kombinleri ile tarzını ortaya koymayı sevenleri bekliyor.

Güneşli ve sıcak günlerde iddialı Tommy Jeans stilleri için Tommy Hilfiger mağazalarını veya “tr.tommy.com”u ziyaret edebilirsiniz.