ATLANTIC RECORDS ve UNIVERSAL PICTURES, gişe rekortmeni Hızlı ve Öfkeli filmlerinden ilham alan The Road To F9 adlı yeni karışık albümü çıkarıyor. Yıldızlarla dolu koleksiyonda gelecek yılın merakla beklenen, hız efsanesinin dokuzuncu filmi Hızlı ve Öfkeli 9’un müjdesi veriliyor. Youngboy Never Broke Again'in Lil Baby ile seslendirdiği ilk single “ONE SHOT" dinleyiciler ile buluştu.

Hızlı ve Öfkeli 9 filmi, Nisan 2021’de tüm dünyada sinemalarda!

Atlantic Records ve Universal Pictures, yıldızlarla dolu ve tüm zamanların en popüler serisi olan Hızlı ve Öfkeli’nin yeni filmini müjdeleyen “THE ROAD TO F9”’un çıkışını resmen duyurdu. Hızlı ve Öfkeli 9 filmi tüm dünyada Nisan 2021’de vizyona girecek. Aynı ay Atlantic'ten resmi film müziği albümü de filme eşlik edecek.

“THE ROAD TO F9”, hız efsanesini tarihinin aynı oranda etkileyici olan müzik albümleri geleneğini de popüler film serisinden ilham alan, tamamı yeni şarkılardan oluşan koleksiyonla devam ettiriyor. Yakında piyasaya çıkacak olan “THE ROAD TO F9”, prömiyerini YoungBoy Never Broke Again ve Lil Baby’nin muhteşem single'ı “One Shot” ile yaptı. Single’a şu anda Youtube’da yer alan özel resmi bir müzik klibi de eşlik ediyor.

“THE ROAD TO F9”, Atlantic Records ile Universal Pictures arasında, bundan önceki iki Hızlı ve Öfkeli müzik albümünde, 2017’deki “THE FATE OF THE FURIOUS: THE ALBUM ve 2015’in tüm dünyada hit olan “FURIOUS 7: ORIGINAL MOTION PICTURE SOUNDTRACK” ile yapılan işbirliğini de devam ettiriyor.