Kripto para dünyasına Paribu ile adım atan milyonlarca kişi olduğunu vurgulayan Paribu, iletişim çalışmalarını 4 yeni reklam filmiyle sürdürüyor. 

Reklam filmlerinde kripto paralara dair farkındalığın artmasında büyük rolü olan Paribu’nun gündelik hayattaki etkisi gösteriliyor. 3,5 milyon kullanıcıya hizmet veren Paribu’dan artık kafelerde, kuaförlerde, arkadaş ortamlarında bile sık sık bahsedildiği reklam filmleriyle vurgulanıyor.

Reklam filmlerinde kullanıcıların gündelik hayatta sarf ettikleri kelimeleri dahi Paribu sinyal sesi gibi tonladıkları ve bu yolla birbirleriyle anlaştıkları görülüyor. Henüz Paribu’yla ve kripto parayla tanışmamış kişilerinse duruma karşı şaşkınlıkları esprili bir dille seyirciye yansıtılıyor. Reklam filmi, “Bu aralar herkesin aklında, dilinde, cebinde Paribu. Sen de geç kalma, Bitcoin dünyasına ilk adımını Paribu ile at” ifadesiyle son buluyor.

Kripto para sektöründeki liderliğini sürdüren Paribu’nun yeni kampanyası 12 Nisan’dan itibaren TV ve radyo kanallarında, gazetelerde, dijital mecralarda ve açıkhava ilan panolarında yer alacak.

Reklam filmlerini bağlantıya tıklayarak Paribu’nun YouTube kanalı üzerinden izleyebilirsiniz.