Proje firması olarak 40 yılı aşkın süredir hizmet veren ATİA, mimari ve teknik altyapıda sunduğu çözümler ile yaşam alanlarına A’dan Z’ye değiştiriyor.

Ev ve iş yerlerinde kişiye özel yaklaşımların hâkim olduğu son yıllarda kullanıcılar tüm sorularına yanıt alabilecek çözüm ortakları ile ilerlemeyi tercih ediyor. Proje firmaları en ince ayrıntısına kadar kurguladıkları çalışmalarında kullanıcılarının zevklerine ve isteklerine göre talepleri değerlendirerek teknik altyapıya uygun hale getiriyor. Bu firmalar arasında çözüm önerileri fark yaratan markalardan biri de ATİA. 40 yıldır üstün kalite ile hizmet veren ATİA, bir proje firmasında olması gereken en büyük özellikleri anlattı.

“Bir projeyi en başından alıp sonuca bağlayabilecek mimari ve teknik altyapıya sahip olmak gerekiyor” diye belirten ATİA Kurucusu Haluk İder, hayal edilenler için uygun çözümlerin sunulmasına dikkat çekiyor. ATİA olarak başarılı mimar ve iç mimarlar ile çalıştıklarını belirten İder, “Birlikte çalışma yürüttüğümüz mimar ve iç mimar iş ortaklarımızın üretim ve uygulama tecrübesi üst düzeyde. Bununla beraber üretim tesislerimizdeki çalışma arkadaşlarımız da yüksek kalite, detay işçiliği konularında alanlarında uzman diyebileceğimiz kişiler. Bu sayede gelen taleplerin uygulamaya geçme aşamalarını uzmanların sağladıkları altyapı çalışmaları ile hızlı bir şekilde sürdürüyoruz” diye konuştu. Müşteriler ile de çalışmalarını titizlikle yürüttüklerini belirten Haluk İder verilerin korunmasına da dikkat çekti. “Tüm aşamaları sistemimizde kayıt altına alıyoruz. Müşterimizden gelen bilgileri sistem içerisinde kayıt altına almamız bilgi ve veri kaybı yaşamamamızı sağlarken, ilk görüşmeden ürün teslimine kadar geçen sürede tüm aşamaları gözden geçirmemize katkı sağlıyor. Yıllar sonra bile aynı müşterimiz için devam niteliğinde ürün tasarlayabiliyoruz. Bu da mobilya sektöründe sürdürülebilirliği desteklediğimiz alanlarımızdan” dedi.

Mobilya sektörünün hızlı ilerlemesinde sürdürülebilir teknolojilerin önemine dikkat çeken ATİA Kurucusu Haluk İder, tasarım fikirlerinin ve altyapı desteğinin proje firmaları tarafından sağlanmasının kullanıcıların süreci çok daha hızlı takip etmesini ve istedikleri yaşam alanına kısa sürede ulaşmalarını sağladığını belirtti.

Atia Hakkında

1997’de Ankara Siteler’de Haluk İDER tarafından, 180 m2’lik bir imalat atölyesi olarak kurulan Atia, 2014 yılında; içerisinde ahşap atölyesi, cila atölyesi, proje ofisi ve CNC işlem merkezi barındıran 2500 m2lik bir alana sahip olmuştur. 2019 yılında ise bulunduğu konumu bozmadan Ankara Hasanoğlan’da 8 dönüm üzerine kurulu 3000 m2’lik fabrika ile toplamda 5500 m2’lik alanda faaliyetlerini sürdürmektedir. Kişiye ve firmalara özel üretim ve tasarımlar ile çalışmalarını sürdüren ATİA, konut, ofis, ticari mekanlar, kamu kurum ve kuruluşları için projeler üretmektedir. 40 yıllık tecrübesi ile mobilya sektörüne yenilikler getiren Atia, uyguladığı projeler ve inovatif ar-ge çalışmaları ile hayallerin ötesinde yaşam alanlarını kullanıcılarıyla buluşturup değer katıyor.