Türkiye’de 30 yılı aşkın deneyimiyle global bir oyuncu olma yolunda önemli adımlar atan Hayat Kimya tarafından üretilen BEBEM NATURAL, annelerin bebekleri için doğal, vegan ve organik ürünlere yönelimine karşılık veriyor. 

Çevreye ve cilde dost özelliğini doğal bambu lifleri, bio bazlı selüloz ve organik pamuk özü ile üretilmesinden alan BEBEM NATURAL, yüzde 100 vegan olmasıyla da sürdürülebilirlik bilincine katkıda bulunuyor. ITA LAB tarafından dermatolojik testlerden geçerek uluslararası güvenilirliğini kanıtlayan marka, PH: 5,5 uyumu ile bebeklerin hassas cildini korumanıza yardımcı oluyor. Bebeğin cildine zarar verebilecek lateks, paraben, klor, parfüm gibi kimyasallar içermemesi de organik özelliğini destekliyor.

Bebem Natural bebek bezleri, emici bölgesinde kullanılan doğal bambu ile ultra emicilik sağlarken, cilde temas eden üst yüzeyinde kullanılan organik pamuk özü ile ise bebeklerin cildini kuru tutuyor. 

Gücünü doğadan alan, doğadan aldığı güçle de bebeklere kusursuz bir konfor sağlayan Bebem Natural bebek bezi, elastik kulakları ve mini bel bandı ile bebeklerin belini özenle sarıyor. Ayrıca özel göbek bağı oyuntusu ile de bebeklerin hassas cildine zarar vermiyor. 

Bebem Natural, seçkin satış noktalarında ulaşılabilir uygun fiyatlarıyla ebeveynlerin beğenisine sunuluyor.