Türkiye'nin sevilen dijital platformu BluTV, 2018 yılında İngiltere’nin Salisbury şehrinde meydana gelen gerçek bir olayı konu eden mini dizi The Salisbury Poisonings’i izleyicilerle buluşturuyor. İngiltere’de büyük panik yaratan ve Rusya ile gerilimine sebep olan novichok zehirlemelerinin perde arkasını anlatan ve dört bölümden oluşan BBC yapımı dizinin tüm bölümleri 15 Haziran’da sadece BluTV’de!

2018 yılında İngiltere’nin Salisbury şehrinde meydana gelen gerçek bir olaydan uyarlanan mini dizi The Salisbury Poisonings, 15 Haziran’da Türkiye'nin sevilen dijital platformu BluTV’de yayına giriyor. İzleyiciyi ekran başına kilitleyecek BBC yapımı dizinin dört bölümü de aynı anda BluTV’de izleyiciyle buluşuyor.

Başrollerinde Anne – Marie Duff, MyAnna ve Buring Rafe Spall’in yer aldığı dizi, “novichok” isimli bir toksik madde zehirlenmelerinin yerel bölge halkının üzerindeki etkilerini ve Salisbury şehrinin benzeri görülmemiş bir olayla karşılaştığında gösterdiği olağanüstü kahramanlığını anlatıyor.

Hayal edilemez bir korku durumuyla karşı karşıya kalan masum halkın cesaretini, dayanıklılığını ve kişisel trajedilerini gözler önüne seren The Salisbury Poisonings’in, senaristliğini Adam Patterson ve Declan Lawn üstleniyor.Dizinin kadrosunda ayrıca Johnny Harris, Annabel Scholey, Mark Addy, Stella Gonet ve Ron Cook gibi isimler de yer alıyor.

15 Haziran Pazartesi günü tüm bölümleriyle sadece BluTV’de yayına girecek olan The Salisbury Poisonings’in fragmanı için: https://youtu.be/oTr2tZp96Bo

Editöre Not: Novichok, Rusya tarafından imal edildiği ileri sürülen, askeri nitelikte ve sinir sistemi üzerinde etkili bir kimyasal zehirdir.

BluTV hakkında:

2015 yılında Türkiye’nin ilk üyelik modelli dijital yayın platformu olarak kurulan BluTV, özel yapımları kadar yurtdışında beğenilen içerikleri ile de izleyicileriyle buluşturuyor. Türkiye dışında, tüm dünyada da Türkçe olarak, Ortadoğu ve Kuzey Afrika’da Arapça olarak faaliyet gösteren, her ay 4 milyon saatten fazla içerik tüketilen platform, bugüne kadar 6 milyon izleyiciye ulaştı. Türkiye’nin dijital platformu BluTV, bugüne kadar hayata geçirdiği 21 özel yapımının sayısını her geç gün arttırarak ilgi çekici içerikler sunmaya devam ediyor.