Ducati by Arzum, bu Babalar Günü'nde de stil sahibi ve bakımına özen gösteren babaların yanında! Rengiyle, tasarımıyla Ducati motosikletlerinin gücünü ve performansını yansıtan Ducati by Arzum, dikkat çeken hediye alternatifleri arasındaki yerini alıyor. Dilediği zaman, dilediği yerde kendi özgün stiline imza atan bakımlı babaların vazgeçilmezi olmaya aday seri, bakım setleri ve saç kesme makinelerinden oluşuyor.

DUCATI BY ARZUM RACE ERKEK BAKIM SETİ

Ducati By Arzum Race Erkek Bakım Seti, tıraş, düzeltme ve şekillendirme için 16 aksesuarı ile tüm vücutta mükemmel ve hızlı sonuç elde edilmesine imkan sağlıyor. Maksimum hassasiyet için daha keskin ve uzun ömürlü titanyum bıçaklara sahip set, 0,3 mm mikro kesim ayarı ile 33 farklı sakal kesim ayarı ve 15 farklı saç kesim ayarı ile ön plana çıkıyor. İdeal boyutlu metal sakal düzeltici ile yüzün tüm kıvrımlarına rahatça ulaşan set, folyo tıraş başlığı ile de yanak, boyun ve çene gibi küçük bölgelerde rahat bir uygulama sunuyor. Burun ve kulak kılı düzelticisiyle burun içerisindeki istenmeyen kılları çekmeden, güvenli bir şekilde düzeltilmesini sağlıyor. Bu özelliklere ek olarak, 2 sakal tarağı (3-12 mm), 4 saç tarağı (3-6-9-12 mm), saklama çantası, park standı, sakal fırçası ve makasını bir arada sunan set hem şarjlı hem kablolu kullanım özelliğine sahip. 90 dakika şarj ile 60 dakikalık kablosuz kullanım rahatlığı sunan set yıkanabilen başlıklarla da hijyen sunuyor.

Ducati by Arzum Race Erkek Bakım Seti Tavsiye Edilen Fiyat: 449,90 TL

DUCATI BY ARZUM CIRCUIT ERKEK BAKIM SETİ

Ducati By Arzum CircuitErkek Bakım Seti, 13 farklı aksesuarı ile tüm vücut için hızlı ve kolay tıraş imkanı sağlıyor. Maksimum hassasiyet için daha keskin ve uzun ömürlü titanyum bıçaklara sahip set,0,3 mm mikro kesim ayarı ile 33 farklı sakal kesim ayarı ve 15 farklı saç kesim ayarı ile tarzın sınırlarını zorluyor. İdeal boyutlu metal sakal düzeltici ile yüzün tüm kıvrımlarına rahatça ulaşan set, burun ve kulak kılı düzelticisiyle burun içerisindeki istenmeyen kılları çekmeden, güvenli bir şekilde düzeltilmesini sağlar. Dar ve dikey yapısı sayesinde kaşlarda daha rahat bir şekillendirme sunar. Vücut tıraş başlığı göğüs, koltuk altı, omuz, sırt ve vücudunuzun tüm bölgelerinde cildi tahriş etmeden tam bir bakım sağlar. Kolay kullanım için saklama çantası ve park standına sahip. Hem şarjlı hem kablolu kullanım özelliğine sahip set, 90 dakika şarj ile 60 dakikalık kablosuz kullanım rahatlığı sunuyor.

Ducati by Arzum Circuit Erkek Bakım Seti Tavsiye Edilen Fiyat: 419,90 TL

DUCATI BY ARZUM GEARBOX ERKEK BAKIM SETİ

8 farklı aksesuarı ile yüz ve vücut için mükemmel performans sunan Ducati By Arzum Gearbox Erkek Bakım Seti, keskin ve uzun ömürlü titanyum kaplı bıçaklar ile kullanım esnasında maksimum hassasiyet sağlıyor. Hem şarjlı hem kablolu kullanım özelliğine sahip set, mikro kesim ayarı sayesinde taraklı veya taraksız kullanımda 0,3 mm hassasiyetle 33 farklı ayarda kısaltma ve şekillendirme sağlar. Dikey düzelticinin çift taraflı bıçakları; kulak ve burun içerisindeki istenmeyen kılları çekmeden, güvenli bir şekilde düzeltilmesini sağlar. Dar ve dikey yapısı sayesinde kaşlarda daha rahat bir şekillendirme sunar. Vücut tıraş başlığı göğüs, koltuk altı, omuz, sırt ve vücudunuzun tüm bölgelerinde cildi tahriş etmeden tam bir bakım sunan set 60 dakikalık kablosuz kullanım rahatlığı sunuyor.

Ducati by Arzum Gearbox Erkek Bakım Seti Tavsiye Edilen Fiyat: 319,90 TL

DUCATI BY ARZUM WARM UP ERKEK BAKIM SETİ

Sakalı kolayca düzeltmek, şekillendirmek; kulak ve burun kıllarını kesmek için 6 farklı aksesuar ile günlük kullanım rahatlığı sunan Ducati By Arzum Warm Up Erkek Bakım Seti, uzun ömürlü paslanmaz çelik bıçaklara sahip. Hem şarjlı hem kablolu kullanım özelliğine sahip set, ideal boyutlu metal sakal düzelticisi ile yüzün tüm kıvrımlarına rahatça ulaşır, burun ve kulak kılı düzeltici ile kulak ve burun içerisindeki istenmeyen kılları çekmeden, güvenli bir şekilde düzeltilmesini sağlar. Dar ve dikey yapısı sayesinde kaşlarda daha rahat bir şekillendirme sunar. 1-12 mm arasında 1 mm hassasiyetle 11 farklı sakal kesim ayarı olan set 60 dakikalık kablosuz kullanım rahatlığı sunuyor.

Ducati by Arzum Warm Up Erkek Bakım Seti Tavsiye Edilen Fiyat: 239,90 TL

DUCATI BY ARZUM S-CURVE SAÇ KESME MAKİNESİ

Ducati By Arzum S-Curve Saç Kesme Makinesi, iki hız ayarlı, maksimum performanslı, hızlı şarj edilebilir özelliğiyle her zaman bakımlı bir görünüm sağlıyor. Ayarlanabilir tarakları sayesinde 3-13/15-25 mm arasında 2 mm hassasiyetle 13 farklı kesim ayarı sunan makine, keskin ve uzun ömürlü, maksimum hassasiyet sağlayan titanyum kaplı bıçaklara sahip. Sport kesim ayarı ile kalın telli saçlarda daha iyi sonuç elde edilmesini sağlayan makine, normal kesim ayarı ile ince telli saçlar için ideal performans ve çocuklar için daha sessiz kullanım özelliği sunuyor. Hem şarjlı hem kablolu kullanım özelliğine sahip set, 90 dakika şarj ile 60 dakikalık kablosuz kullanım olanağı sunuyor.

Ducati by Arzum S-Curve Saç Kesme Makinesi Tavsiye Edilen Fiyat: 359,90 TL

DUCATI BY ARZUM STEERING SAÇ KESME MAKİNESİ

Her zaman bakımlı görünmek için iki hız ayarlı, yüksek performanslı, şarj edilebilir ve aynı zamanda kablolu kullanım özelliğine sahip saç kesme makinesi Ducati By Arzum Steering Saç Kesme Makinesi, uzun ömürlü paslanmaz çelik bıçaklara sahip. Ayarlanabilir tarakları sayesinde 3-12/14-23 mm arasında 1,5 mm hassasiyetle 15 farklı kesim ayarı sunan makine, sport kesim ayarı ile kalın telli saçlarda daha iyi sonuç elde edilmesini, normal kesim ayarı ile de ince telli saçlar için ideal performans ve çocuklar için daha sessiz kullanım özelliği sunuyor. Cihaz 60 dakikalık kablosuz kullanım olanağı sunuyor.

Ducati by Arzum Steering Saç Kesme Makinesi Tavsiye Edilen Fiyat: 259,90 TL