Doktorlar ve hastalar arasında online görüşme hizmeti sunan Bulutklinik iki yeni iş birliğine imza attı. 4 binin üzerinde hekim ile aktif olarak çalışan Bulutklinik, Anadolu Hastaneleri ve Balkan Hastanesi ile anlaştı.

Hastalar ve doktorları internet ortamında bir araya getirerek teletıp hizmeti sağlayan Bulutklinik; iş birliği ağını her geçen gün geliştiriyor. Geçtiğimiz aylarda Kızılay Sağlık Grubu hastaneleri ile anlaşma sağlayan Bulutklinik, Anadolu Hastaneleri ve Balkan Hastanesi’ni de portföyüne dahil etti. Anlaşmaya göre bu kurumlarda yer alan hekimler bulutklinik platformu üzerinden hastalar ile online görüşmeler sağlayabilecek.

2016 yılında “Türkiye’nin ilk dijital hastanesi” olma hedefi ile yola çıkan Bulutklinik hastane, klinik ve özel muayenehanelerin işletme yönetimi konusunda, hasta takibi, randevu yönetimi, finansal bilgi yönetimi, hasta ölçüm takibi, medikal takip, bilgilendirme, esnek raporlama, doküman yönetimi, e-reçete, e-fatura, kredi kartı entegrasyonu, online tahsilat ve sağlık-net entegrasyonu hizmetlerini sunarak, sağlık tesislerinin işletme yönetimini de kolaylaştırırken aynı zamanda hastalar ve doktorlar için veri güvenliğini birinci öncelik olarak sunuyor.

Konu ile ilgili konuşan Bulutklinik Kurucu Ortağı Yusuf Güleç “ Geride kalan 2020 yılında 1 milyona yaklaşan hastamıza verdiğimiz hizmetin kalite ve kapsamını genişletmek adına çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu çalışmalar kapsamında kurum portföyümüze Anadolu Hastaneleri ve Balkan Hastanesi’ni de katmış olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bu şekilde değerli kurumların marka olmuş hekimlerini hastalarımız ile bir araya getirerek verdiğimiz hizmetin niteliğini anlamlı bir şekilde yükseltmeyi hedefliyoruz ve yeni iş birlikleri sağlamak adına çalışmalarımız sürüyor.” şekilde konuştu.