Form MHI Klima Sistemleri, üstün Japon teknolojisiyle üretilmiş ürün gamı ve engin sektör tecrübesiyle projelere enerji verimliliği yüksek çözümler sunmaya devam ediyor. Form, Cunda adasında bulunan Ons Diamond projesinin iklimlendirmesini verimli Hydrolution ısı pompalarıyla sağlıyor.

Başarılı referansları ve yüksek teknolojili ürünleriyle sektörde öne çıkan Form MHI Klima Sistemleri, Cunda adasında yer alan Ons Diamond projesinin iklimlendirme sistemlerine Hydrolution ısı pompaları ile imzasını attı. 11 adet rezidanstan oluşan akıllı binanın ortak alanlarında yerden ısıtma sistemi kullanılırken, yaşam mahallerinin iklimlendirilmesi için fancoil entegrasyonu sağlandı. Projede bir adet 16 kW ve sekiz adet 8 kW MHI Hydrolution ısı pompası kullanıldı. 

Mitsubishi Heavy’nin yeni nesil ısı pompası Hydrolution, yüksek teknolojisi ve enerji verimliliği sayesinde düşük maliyetlerle oldukça konforlu bir son kullanıcı deneyimi sunuyor. Tek cihazda ısıtma, soğutma ve kullanım sıcak suyu gibi bir konutun ihtiyacı olabilecek tüm unsurları tek sistem üzerinden karşılayan Hydrolution, aynı zamanda mevcut kalorifer sistemleri ve güneş enerjisi ekipmanlarıyla da uyumlu çalışıyor.