Erkek giyiminin vazgeçilmezi denim pantolonlar, bu sezonda da şıklığı ve rahatlığı bir arada yaşamak isteyen erkeklerin ilk tercihi oluyor. Giovane Gentile denim pantolonlar, modern kesimleri ve vücudu saran rahat hatları ile beğeni kazanırken, sürdürülebilir kumaş yıkama teknolojisi sayesinde ekolojik dengeye de katkıda bulunuyor.

Casual stilin vazgeçilmezi olan denim pantolon modelleri, erkeklerin karizmatik stilinde önemli bir rol üstleniyor. Her sezonda farklı renk ve modelleri ile göz dolduran Giovane Gentile denim pantolonlar, özel penye ipliklerle dokunmuş kumaşları ve yumuşacık dokusu ile konforlu bir kullanım deneyimi sunuyor. Bedeni zarifçe saran Giovane Gentile denim modeller; ideal bel düzeyi, hareketi kısıtlamayan slim-fit kalıpları ile erkelerin gün içerisinde kendilerini daha özgür hissetmelerine yardımcı oluyor.

Sürdürülebilir yıkama teknolojisi ile yüzde 70 daha az kimyasal

Geliştirdiği ürünlerle sürdürülebilir dünyaya katkı sağlamayı hedefleyen Giovane Gentile, denim koleksiyonunda ozon yıkama teknolojisini kullanıyor. Giovane Gentile, denim üretiminde ozonla ağartma işlemi ve yüzde 70 daha az kimyasal kullanımıyla çevreye duyarlı olmanın yanı sıra üretimde işçi sağlığını da koruyarak standartlara meydan okuyor.

Gentile Hakkında: Perakende sektöründe edindiği bilgileri kalite anlayışını ve müşteri beklentilerini tasarladığı dünya trendlerine uygun koleksiyonlarla birleştiren Ercem Tekstil, 2005 yılında Gentile Limited Edition markasına entegre G. Designers markasını da üretimine katarak tüm erkek trendlerini tek çatı altında, mağazalarında birleştirdi. Amerika, Avrupa, Asya ve Afrika da birçok konsept mağaza dışında, aynı zamanda yüzlerce corner mağazalarda koleksiyonlarını tüketiciler ile buluşturmaktadır. Tamamen müşteri odaklı hizmet anlayışı doğrultusunda, kendi özgün tasarımlarını üreten, alanında uzman tasarımcılarla çalışmalarını yürütmekte ve müşterilerinin beğenisine sunmaktadır.