Geçtiğimiz yıl profesyonel müzik kariyerine adım atan Bora Sarper Boyraz’ın söz ve müziği kendisine ait olan ve aranjesini Saki Çimen’in yaptığı “Labirent” isimli yeni teklisi dijital platformlarda yerini aldı.

Profesyonel müzik kariyerinin ilk atılımını geçtiğimiz yıl Çimen’s Yapım ile imzaladığı ilk albüm sözleşmesi ile atan ve “Senin Değil” isimli ilk teklisini dinleyiciye sunan Bora Sarper Boyraz’ın yeni teklisi “Labirent” ve video klibi, geçtiğimiz günlerde dijital platformlarda yerini aldı.

Daha önce internet dizilerine ve kısa filmlere müzik yapmış; aranjörlük konusunda kendini geliştirmiş olan Bora Sarper Boyraz’ın rock ve rap müziği harmanlayarak dinleyiciye sunduğu yeni teklisi “Labirent” yayımlandığı günden itibaren ilgi gördü.

Söz ve müziği Bora Sarper Boyraz’a ait olan; aranjesini Saki Çimen’in yaptığı “Labirent” isimli tekli çalışmayı dinlemek için: https://www.youtube.com/watch?v=v0JbWRaD7W8

Bora Sarper Boyraz Hakkında

Bora Sarper Boyraz, daha anne karnındayken ailesi tarafından müzikle tanıştırılmış, 8 Ocak 1994’te Mersin’de müzisyen bir ailenin içerisinde dünyaya gelmiştir.
 

Kendini bildi bileli müzikle uğraşan sanatçı, 9-10 yaşlarında, radyodan duyduğu şarkıları kasetlere kaydedip kendi çalma listesini yaratmaya başlamıştır. “Bize Ağla” isimli ilk şarkısını henüz 11 yaşındayken yazmış ve belki de o zaman gerçekten istediği şeyin müzik yapmak olduğunu anlamıştır.

İlkokuldan mezun olurken rock müzikte kendini bulmuş ve ilk müzik grubunu kurmuştur. Çeşitli yerlerde konser vermiş ve sahnede kendini geliştirmeye devam etmiştir. 19 yaşına geldiğinde elektronik müzikle tanışmış ve şarkılarının altyapısında kullanmaya başlamıştır. Bir süre sonra İstanbul’a taşınmış ve dinleyicilere kendini tanıtmak için “Beni Ben Yapan Şarkılar” isimli ilk konserini vermiştir.

1 sene boyunca Haldun Dormen’in Sahne Tozu Sanat Okulu’nda müzikal eğitimi almış ve bu süre içerisinde yeni şarkılar yapmaya devam etmiştir. Yeni tarzıyla birlikte sadece kendi şarkılarından oluşan ilk konserini 25 Mart 2018’de dinleyicisine sunmuştur.

Ağustos 2019’a kadar internet dizilerine ve kısa filmlere müzik yapmış ve aranjörlük konusunda kendini geliştirmiş olan Bora Sarper Boyraz, 16 Ağustos 2019 tarihinde profesyonel müzik kariyerinin ilk atılımını yapmış ve Çimen’s Yapım ile ilk albüm sözleşmesini imzalamıştır. Senin Değil isimli ilk teklisini dinleyiciye sunduktan sonra. 18.06.2020 tarihinde söz ve müziği kendisine ait olan ve aranjesini Saki Çimen’in yaptığı “Labirent” isimli tekli çalışmayı rock ve rap müziği harmanlayarak dinleyiciye sunmuştur.