Her deneyim, bu hayatta araladığımız yeni bir kapıdır. Yeni keşfettiğimiz bir oda gibi, kendi evimizde yıllarca oturup ilk kez fark ettiğimiz yeni bir detay gibi. Kalbimizde daha önce varlığını bile bilmediğimiz yeni ve pozitif hisler uyandıran deneyimler, bize ‘’İyi ki yaptım’’ dedirtir. İşte daha fazla güzel duygular hissetmek, bu dünyanın benzersiz fırsatlarından yararlanmak, yeni yerler keşfetmek için bodo.com’un sizin için büyük bir sürprizi var! En çok ilgi duyulan alanlardan oluşan pek çok kategori, bu kategoriler içerisinde sıra dışı onlarca deneyim ve bu deneyimleri heyecanla sevdiklerinize sunacağınız hediye paketleri. Hediye paketleri derken, nasıl sunulacağını hiç düşünmeyin. Bodo, zaten siz bu deneyimleri sevdiklerinizle paylaşın ve mutluluklarına ortak olun diye hazırladı. Bu deneyimleri internet adresinden sepetinize ekleyip, iletişim bilgileri ve ödeme işlemlerini hallettikten sonra alıcıya, yine sizin seçtiğiniz, e-sertifika veya hediye kartı gidecek. E-sertifika, alıcının e-posta adresine gönderilecek ve alıcı deneyimi gerçekleştirmek için sertifikayı yazdırıp kullanabilir. Hediye kartı ise bodo.com adresinden aktive ettikten sonra deneyimin ödemesi sırasında kullanabilir.

Benzersiz kategoriler

Bodo’da her yaşa uygun deneyim mevcut! Çocuklarınıza, annenize, babanıza, kardeşlerinize, eşinize, sevgilinize, arkadaşlarınıza, öğretmeninize veya patronunuza. Bu hediyelerde yaş, renk, beden fark etmiyor. Tek düşünmeniz gereken hediye alacağınız kişinin ilgi alanları, zevkleri, hayalleri veya arzularından birisi. Ki bunlar, herhangi bir tanıdığınız için kolaylıkla bileceğiniz özellikler. Onu ne kadar iyi tanıyor olduğunuzu ve ilgi alanlarına saygı duyduğunuzu göstermeniz için de çok iyi bir fırsat. Heyecanı doruklara taşıyan, ‘’Adrenalin’’. Hislerin ortaya dökülüşünün en güzel hali, ‘’Sanat’’. Mutfağı hayatının vazgeçilmez parçası olarak görenlere, ‘’Yemek Workshop’ları’’. Yeni mutluluklara yelken açtıran, ‘’Su Aktiviteleri’’. Kendimizle yeniden tanışma fırsatı yaratan, ‘’Yeni Deneyim’’. En sağlıklı dinlenme, ‘’SPA ve Masaj’’. Teknolojinin modern dokunuşları, ‘’Tekno’’. Çiftlerin vazgeçilmez teması, ‘’Romantik’’. Sınırsız eğlenceleriyle, ‘’Oyunlar ve Partiler’’. Zamanınızı en kaliteli şekilde değerlendirebilmeniz için ‘’Aktivite’’. En sevilenlerden: ‘’Sürüş Deneyimi’’ ve ‘’Atış Deneyimi’’. Bir de dünyanın en özel hissini yaşatacak olan ‘’Uçuşlar’’. Bodo ile hayatın keyfini çıkarın.

Uçuşlar

Hanımlar beyler! Bodo uçağı kalkıyor. Sizi Uçuşlar kategorisinden, belki de daha önce hiç rastlamadığınız türden, heyecan verici sürprizler ile tanıştıralım! ‘’Airbus A320 Uçuş Simülatörü Deneyimi’’. Gerçeğinden ayırt edemeyeceğiniz bir Airbus simülatöründe, görevli pilotun yardımıyla dilediğiniz yerde, dilediğiniz havada seyahat edin. ‘’Yamaç Paraşütü Tandem Uçuşu ve Video Çekimi’’. Uçuş öncesinde güvenlik konusunda bilgilendirildikten sonra uçuş boyu video çekimi yapılacak olan tandem yamaç paraşütü uçuşunuz, eğitmen pilot eşliğinde gerçekleşecek. ‘’İstanbul Üzerinde Küçük Uçak Turu’’: Bu uçuş, hafif ve küçük bir uçakta gerçekleşiyor. Pilot size, İstanbul’un en özel tarihi yapıları ve doğal manzaraları üzerinde bir kuş gibi uçma şansı veriyor. Bodo ile keyifli anlara!