CGV Mars Cinema Group, Ramazan Bayramı’nda sinemadan uzak kalmak istemeyenler için Cinemaximum Youtube kanalında özel gösterimler gerçekleştiriyor. Cinemaximum, Maximum Kart’ın desteği ve sponsorluğunda, Vişne Production iş birliğiyle YouTube’un Live özelliği sayesinde canlı bir etkinlik şeklinde düzenlenecek film gösterimleriyle, tüm sinemaseverlerin bayramını kutluyor.

Cinemaximum’un bayram sürprizleri film gösterimleriyle sınırlı kalmıyor. Film gösterimleri sırasında paylaşılan kodları toplayanlara, küçük boy mısır menü hediye ediliyor. Parçalı olarak paylaşılacak tüm kodları toplayabilmek için dört filmin de izlenmesi gerekiyor.Sinemalar açıldıktan sonra toplanan kodları birleştirip tek kod olarak büfeye iletenler küçük boy mısır menüye ücretsiz sahip olacak.

İki korku, iki animasyon filmin gösterileceği Cinemaximum Youtube kanalının bayram takvimi ise şöyle;

Korkuluk (Korku) - 23 Mayıs Cumartesi – 22.00

Tüylü Arkadaşlar (Animasyon) - 24 Mayıs Pazar - 16.00

Rahibenin Laneti (Korku) - 25 Mayıs Pazartesi - 22.00

Sevimli Evcil Hayvanlar (Animasyon) - 26 Mayıs Salı - 16.00

CGV Mars Cinema Group Hakkında:

2016 yılında CJ Güney Kore’nin en büyük multiplex sinema zinciri bünyesine katılan CGV Mars Cinema Group, Türkiye’de sinema izleyicisine üstün hizmet kalitesiyle sinema keyfi sunmak için çalışmalarını sürdürmektedir. 4DX, Starium, ScreenX, IMAX gibi gibi ileri düzey film teknolojilerini Türkiye ile ilk buluşturan şirket olan CGV Mars Cinema Group, konforlu, özelleştirilmiş koltuklarının yer aldığı Gold Class ve Tempur salonları ile de farkını ortaya koymaktadır. Cinemaximum salonları ile dünya standartlarındaki teknolojiyi; konfor, ergonomi ve üstün hizmet anlayışı ile birleştiren CGV Mars Cinema Group, sunduğu avantajlı kampanyalar ve CGV Cinema Club ile sinema keyfini herkesle buluşturmayı hedeflemektedir. CGV Mars Cinema Group Türkiye genelinde 906 salonu ve 121.379 koltuk sayısı ile Türk film severlere hizmet sunmaktadır.