Kırtasiyeden temizlik malzemelerine, gıdadan mutfak gereçleri ve teknoloji ürünlerine kadar tüm ihtiyaçlara cevap veren Avansas, mağaza yatırımlarını artırarak tüketicisine fiziki olarak da hizmet vermeye devam ediyor. İlk iki mağazasını Mecidiyeköy ve Watergarden AVM’de açan Avansas, İstanbul sanayisinin son yıllardaki en önemli merkezlerinden İkitelli’de yer alan Deposite Outlet AVM’de yeni mağazasını müşterileriyle buluşturdu.

Koronavirüs tedbirleri nedeniyle kapalı bir organizasyonla gerçekleştirilen açılışta konuşan Avansas Genel Müdürü Sedat Anak; dijital dünyanın yanı sıra, alışveriş tercihlerinde daha geleneksel yöntemleri tercih eden bir kitlenin de var olduğunu, bu nedenle mağazacılık hamlesiyle, alışverişi fiziksel olarak yapmayı tercih eden müşterilere de hizmet verdiklerini belirtti.

Ticaret merkezinin ve iş yerlerinin yoğunlukta olduğu bir lokasyon seçtiklerine değinen Anak, “Mağaza operasyonumuza iki mağaza açılışıyla başladık. Şimdi ise Deposite Outlet AVM’de hizmete açacağımız yeni Avansas mağazamız ile bu sayıyı üçe çıkarıyoruz. Böylelikle toplam satış alanı olarak 1.650 metrekareye ulaştık. Hem e-ticarette hem de fiziki mağaza perakendeciliğinde kalıcı olmak ve müşterilerimize her iki kanaldan da kolay ulaşılabilirlik sağlayarak hizmet vermeye devam etmeyi hedefliyoruz. Bu iki kanal ile de müşterilerimiz tüm iş yeri ihtiyaçlarını tek bir noktada bulabilecek ve farklı mağazaları dolaşmalarına gerek kalmadan zamandan tasarruf edebilecek” diye konuştu.