Atlas Copco Global tarafında yapılan duyuru ile 2007 yılından itibaren grup bünyesinden çeşitli kademelerde çalışmalarını sürdüren Nuri Köse’nin, Türkiye Atlas Copco Kompresör Tekniği’ne genel müdür olarak atandığı açıklandı. 

Nuri Köse, Türkiye’de 70 yıldır faaliyetlerini başarıyla sürdüren Türkiye Atlas Copco Kompresör Tekniği’nde 2007 yılında satış mühendisi olarak başlayan kariyerine, Kompresör Tekniği Servisi ve Endüstriyel Hava Kompresörleri satış birimlerinde devam etti. 2013 yılında Atlas Copco Airpower’da ürün müdürü olarak yurtdışı kariyerine başlayan Nuri Köse, 2016 yılında Atlas Copco Compressors Kanada’ya Endüstriyel Hava Kompresörleri İş Alanı Müdürü olarak atanan Köse, 2018 yılı şubat ayından itibaren Belçika’da Endüstriyel Hava Kompresörleri Pazarlama Başkan Yardımcılığı görevinde bulunuyordu. 

1 Mart itibari ile Atlas Copco Türkiye’deki görevine başlayan Nuri Köse, Ortadoğu Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği bölümünden mezun. 

Nuri Köse, yeni göreviyle beraber Azerbaycan, Gürcistan ve Türkmenistan organizasyonlarının da genel müdürlüğünü yürütecek.