Türkiye Gazeteciler Cemiyeti’nin 1959 yılından bu yana düzenlediği Türkiye Gazetecilik Başarı Ödülleri’nde 2021’in kazananları 10 Mayıs’ta açıklandı.

Ajansspor yazarı ve Radyospor programcısı Atilla Türker, ajansspor.com spor portalı için kaleme aldığı “TFF Tahkim Kurulu Başkanı, futbolcuları dolandırdığı gerekçesi ile tutuklanan menajerin avukatlığını üstlendi” yazısı ile “Özgün Köşe Yazısı” dalında ödüle layık görüldü.

Başarılı gazeteci, daha önce 2019 Türkiye Gazetecilik Başarı Ödülleri’nde “Fikret Orman ve Gizli Kapaklı İşler” yazısıyla Uluslararası Spor Basını Birliği’nin (AIPS) düzenlediği yarışmada, 2019'un en iyi köşe yazısı dalında son 30'a kalmayı başaran tek Türk olmuş ve aynı yazısıyla “İnternete Özgün Köşe Yazarı” ödülünün de sahibi olmuştu.

Ajansspor hakkında: 

Saran Group bünyesinde bulunan, Türkiye'nin bir numaralı spor portalı Ajansspor, Türkiye’de ve dünyada gelişen tüm spor haberlerini anında ve tarafsız olarak kullanıcısına sunuyor. Zengin ve sürekli güncellenen içeriğiyle, Ajansspor.com adresinden, sosyal medya platformlarından ve mobil uygulamasından 7/24 takip edilebilir.