150 YILLIK MARKA KEBAPÇI İSKENDER YAVUZ İSKERDEROĞLUEŞSİZ LEZZETİYLE KAPILARINI AÇTI…

Kebapçı İskender, sağlıklı ve güvenli hizmet için aldığı tüm hijyen önlemleriyle İskender Efendi Konağı, Tarihi Ahşap Dükkan ve Beşiktaş Akaretler’de yeniden buluşmanın heyecanı ve özlemiyle misafirlerini bekliyor.

Yavuz İskenderoğlu’nun işletmeleri, yeni normale uygun şekilde ve büyük bir hassasiyetle tüm önlemlerini aldı. Masa sayısını düşürerek aralarını açan, ateş ölçme cihazlarıyla misafirlerini hazır bekleyen Kebapçı İskender - Yavuz İskenderoğlu, el yıkamada sıra olmaması için Bursa’daki tarihi konağın girişlerine ekstra 9 çeşme yaptırdı.


Kebapçı İskender’de, servis personelinin görev dağılımları da yeni düzene göre belirlendi. Siparişi alan, masalara servis yapan ve masayı toplayanların aynı kişiler olmaması yönünde planlamalar yapıldı. Kebabı hazırlayan ustalar ise siperlikli, maske ve eldivenli olarak misafirlerini ağırlıyor.


Kebapçı İskender'in kullandığı her ürün kendine özgü ve özel olarak üretiliyor. Kebabın temeli olan et, Karacabey’dekin aile çiftliğinden temin ediliyor. Pişirmede kullanılan kömür, Uludağ’ın yamaçlarından alınan meşe odunlardan kesiliyor. Domates Simav’dan, patlıcan, Urfa Birecik’ten geliyor. Kebabın yanında sunulan yoğurt ise onlar için tavalarda İskenderoğlu için özel olarak üretiliyor. Pide, ekşi mayayla dedelerinin kullandığı undan, gürgen odun fırınında yapılıyor. Tereyağı, Ezine bölgesinden toplanan keçi kremasından, yine Bursa’da İskender Efendi Konağı’nda üretiliyor. Tüm bu yöresel tatların bir araya gelmesiyle oluşan muhteşem lezzet, kebap tutkunlarını bekliyor.