Bursa’da, korona virüsü önlemleri kapsamında kapalı olan bir kafeye giren hırsız, 3 dakika içerisinde kahve malzemelerini ve sadaka kutusunu çalarak kaçtı. Bir saat sonra başka bir kafeye giren hırsız, suçüstü yakalandı. Hırsızlık anı güvenlik kameralarına yansıdı.
Edinilen bilgiye göre olay, merkez Yıldırım ilçesi Millet mahallesinde bir kafede meydana geldi. Korona virüs önlemleri kapsamında kapalı olan kafenin önüne gelen kimliği belirsiz hırsız, bir süre etrafı gözetledi. Daha sonra kafenin raylı kapısını zorlayıp kilidini kırarak içeriye giren hırsız, 3 dakika içerisinde kahve malzemelerini ve sadaka kutusunu çalarak kaçtı.
Güvenlik kamerası görüntülerini izleyen polis ekipleri olayla ilgili araştırma başlatırken, olaydan bir saat sonra gelen bir başka ihbarı değerlendiren ekipler aynı hırsızı girdiği bir başka kafede suçüstü yakaladı.
İsminin A.C.A.(17) olduğu belirlenen yaşı küçük şüpheli ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürülürken, ayrıca sokağa çıkma kısıtlamasını ihlal ettiği içinde ceza işlemleri uygulanacağı bildirildi. Olayla ilgili tahkikat devam ediyor.
(Gökay Başdan/İHA)
Hırsız virüsü fırsat bildi, kafeyi soydu
Yorumlar
Trend Haberler
Gaziantep Eroğlu Group Hamza Eroğlu
İş İnsanı Adem Özen Moss Lounge Yılbaşında Mekan Full Çekerek Bir Rekor Daha Kırdı
15 Tatil İçin Geri Sayım Başladı: Karneler ve Tatil Tarihleri Açıklandı
Ev Tipi Temizlik Alışkanlıklarının Şarjlı Süpürgelerle Değişimi
Saç Ekim Uzmanı Adem Köse Google’da En Çok Tercih Edilen Saç Ekim Uzmanları Arasında
Fırın Yok Ama Tiramisu Var - Atom Tatlıyla Hızlı ve Pratik