Katlanabilir akıllı telefon dünyasının en çok dikkat çeken markası olan Samsung, Galaxy Z Fold4 ve Z Flip4 ile büyük yatırımlar yapmaya devam ediyor. Ortaya çıkan son görseller Galaxy Z Fold4, Z Flip4 ve akıllı saat Watch 5’in çıkış tarihini ortaya koydu.

Güney Koreli teknoloji devi, yeni nesil katlanabilir modellerini önümüzdeki ay resmi olarak duyurabilir. Ünlü sızıntıcı Evan Blass, 10 Ağustos tarihinde Samsung Unfold Your World isimli bir lansman düzenleneceğini iddia etti. Etkinlik kapsamında katlanabilir telefonların ve akıllı saatin duyurulması bekleniyor.

Samsung’un dikey (Flip) ve yatay (Fold) olarak katlanabilir iki modeli bulunuyor ve bu telefonlarını hep aynı etkinlikte duyurdu. En son 11 Ağustos 2021 tarihinde düzenlenen Galaxy Unpacked lansmanında Galaxy Z Fold3 ve Z Flip3 modellerini gördüğümüzü de unutmamak gerekiyor.

Ağustos lansmanını ana karakterleri katlanabilir telefonlar olacak, ancak Galaxy Watch 5’in de etkinlikte duyurulabileceği düşünülüyor. Watch 5’in önceki modele göre daha uzun pil ömrüne sahip olması ve bir sıcaklık sensörüne yer vermesi bekleniyor.