Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak'ın, "Transfer yapmayacağız, lig kurgulanmış" açıklamasından sonra Hasan Ali, takımın ikinci transferi olacak.

Süper Lig'in iddialı ekiplerinden Adana Demirspor, Medipol Başakşehir'le yollarını ayıran Hasan Ali Kaldırım'ı kadrosuna katmaya hazırlanıyor. Akdeniz ekibinin tecrübeli futbolcu ile 1.5 yıllık sözleşme imzalanması bekleniyor.

32 yaşındaki milli sol bek, Kaiserslautern ve Mainz'da oynadıktan sonra 2010'da Kayserispor'a transfer olarak Türkiye kariyerine başladı. 2012- 2020 arasında Fenerbahçe forması giyen Hasan Ali, 2020 yazında bedelsiz olarak Başakşehir'e transfer oldu. 

Duyanlar kulaklarına inanamayacak! Hasan Ali Kaldırım'ın yeni kulübü çok konuşulur


Emre Belözoğlu yönetimindeki Başakşehir de forma giyen Hasan Ali, bu sezon oynadığı 15 resmi maçta 1 gol atıp 2 de asist katkısı sağladı. 

Duyanlar kulaklarına inanamayacak! Hasan Ali Kaldırım'ın yeni kulübü çok konuşulur

Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak geçtiğimiz günlerde, "Transfer yapmayacağız. Lig kurgulanmış. Şampiyon da belli, ikinci de, üçüncü de. Hatta düşenler bile belli olabilir" açıklamasını yapmıştı. Sancak'ın bu çıkışından sonra Trabzonspor'dan Yusuf Erdoğan'a sözleşme imzalatmıştı. Hasan Ali, ikinci transfer olacak.