Spor Toto Süper Lig’in 21. haftasında bugün oynanacak 3 karşılaşmanın VAR hakemleri açıklandı. Fenerbahçe ile Kasımpaşa arasında oynanacak mücadelenin VAR hakemi Alper Ulusoy oldu.

Spor Toto Süper Lig’in 21. haftası bugün oynanacak 3 mücadeleyle devam edecek. Günün ilk maçı olan İstanbulspor ile Kayserispor karşılaşmasında hakem Murat Erdoğan düdük çalacak. Erdoğan’ın yardımcılıklarını Kemal Yılmaz ve Özgür Ertem yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Ömer Faruk Turtay olacak. Karşılaşmada VAR hakemi olarak Koray Gençerler görev alacak. Gençerlere, AVAR’da Mustafa İlker Coşkun eşlik edecek.

Fenerbahçe - Kasımpaşa maçının VAR’ı Alper Ulusoy

Fenerbahçe ile Kasımpaşa arasında Ülker Stadyumunda oynanacak müsabakayı hakem Volkan Bayarslan yönetecek. Serkan Ok ve Samet Çiçek, yardımcı hakemlik görevlerini üstlenirken, karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Kadir Sağlam olacak. Bu maçta VAR koltuğunda Alper Ulusoy oturacak. AVAR’da ise Serkan Tokat ve Aleks Taşçıoğlu yer alacak.

Başakşehir - Konyaspor maçında VAR koltuğunda Hakan Ceylan oturacak

Başakşehir ile Konyaspor mücadelesinde hakem Suat Arslanboğa görev alacak. Arslanboğa’nın yardımcılıklarını Süleyman Özay ve Bilal Gölen yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Tugay Kaan Numanoğlu oldu. Karşılaşmada VAR koltuğunda da Hakan Ceylan oturacak. AVAR’da ise Alper Çetin ve Erdem Bayık olacak.