Galatasaray’da Kim Ayrılıyor?

Lige sönük bir başlangıç yapmasına rağmen son dakikalarda atmış olduğu goller ile zirve yarışına ortak olan sarı kırmızılı ekipte gidecek olan isimler de yavaş yavaş belli olmaya başlamış durumda. Ekonomik olarak rahatlamak isteyen Galatasaray yüksek maaş ödediği futbolcular ile de yollarını ayırmaya hazırlanıyor. Kadroda düşünülmeyen isimler arasında da Omar ve Luyindama’nın ismi ön plana çıkıyor. Megapari Süper Lig maçlarını donmadan izleyeceğiniz TV hizmetini sunuyor.

Yabancı oyuncu sayısını düşürmek isteyen İstanbul ekibi bu oyuncuların satışı ya da kiralanması konusunda da temaslarını sürdürmeye devam ediyor. İki oyuncunun dışında Emre Akbaba, Taylan Antalyalı, Ömer Bayram’ın da kadroda düşünülmediği gelen bilgiler arasında yer alıyor. Megapari giriş adresinden TV hizmetine erişebilirsiniz.

Transfer etmiş olduğu oyunculardan en yüksek verimi almak isteyen sarı kırmızılılar için önümüzdeki transfer döneminin de bir hayli hareketli geçeceği neredeyse kanıtlanmış gibi duruyor. Oyuncu satışına ağırlık verme amacında olan Galatasaray’da yönetim teknik direktör Okan Buruk’un vereceği rapora göre de yol haritasını belirlemeye uğraşıyor. Megapari Twitter adresi sayesinde üyelerin site erişimi kolay oluyor.

Transferler Takıma Dönüyor

Transfer döneminin hareketli takımlarından biri olmayı başaran ve kadrosuna katmış olduğu yıldız oyuncular ile dikkatleri üzerine çeken Galatasaray’da ilk 11’de başlayacak isimler de belirlenmiş durumda. Megapari sayesinde kazanmak çok kolay. Çünkü yüksek oranlarla daha fazla kazanç elde edebilirsiniz!

Mertens’in henüz tam olarak maç kondisyonu olmaması nedeniyle bu hafta da maça yedek kulübesinde başlaması bekleniyor. Seferovic ve Gomis arasında kararsız kalan teknik adam Okan Buruk ise son kararı yapılacak idmanlardan sonra vermeyi planlıyor. Megapari Twitter adresine giderek sitedeki güncel promosyonlardan hasberdar olun!

Sahada oynatacağı üç yerli oyuncu konusunda da sorun yaşayan başarılı teknik adam Abdülkerim Bardakçı’dan vazgeçmek istemiyor. Yapmış olduğu hatalar ile şimşekleri üzerine çeken defans oyuncusunun bu hafta da sahada olması bekleniyor. Yanı sıra Kerem ve Yunus’un da yine 11 kadrosunda yerleri garanti gibi duruyor. Galatasaray’da yerli oyuncuların mutsuz olduğu da net şekilde biliniyor. Megapari giriş işlemlerini güvenle yaparak, sitedeki tüm hizmetlerden yararlanabilirsiniz.