Birevim tarafından hayata geçirilen Bir Gelecek sosyal sorumluluk projesi kapsamında Erzincanlı sporculara masa tenisi ve ekipmanı desteği sağlandı.

Birevim, BEKA (Beşeri ve İktisadi Kalkınma) Derneği ile Türkiye Masa Tenisi Federasyonu iş birliğiyle Gençlik ve Spor Bakanlığı himayesinde Bir Gelecek Sosyal Sorumluluk projesi kapsamında Erzincan’da faaliyet gösteren sporculara masa tenisi ve ekipmanı desteğinde bulunuldu.

Program, heyetin valilik ziyareti ile başladı. Ziyarette Bir Gelecek Genel Koordinatörü ve BEKA Derneği Genel Başkanı Mustafa Alpay, Erzincan Gençlik ve Spor İl Müdürü Volkan Burak Mumcu, Türkiye Masa Tenisi Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Akgün, hazır bulundu.

Ziyarette kısa bir konuşma yapan Erzincan Valisi Mehmet Makas, sporun insan sağlığı için önemini belirtirken, gençlerin gelişimine yaptığı katkıyı vurguladı. Spor, bilişim ve kültürel faaliyetlere olan katkılarından dolayı Birevim Yönetim Kurulu Başkanı Murat Çiftçi’ye, Bir Gelecek Genel Koordinatörü Mustafa Alpay’a, TMTF Başkanı Fatih Karaca’ya ve beraberindekilere teşekkür etti.

“SPOR, ÖZ GÜVENİ YÜKSELTİR”

Program daha sonra Vali Mehmet Makas’ın ve Gençlik ve Spor İl Müdürü Volkan Burak Mumcu’nun da katılımıyla Erzincan Merkez Spor Salonu’nda devam etti. Burada bir konuşma yapan Bir Gelecek Genel Koordinatörü ve BEKA Derneği Genel Başkanı Mustafa Alpay: “Spor yapmak kişiliğimize kararlılık ve özgüveni arttırmada yardımcı olur. Metabolizmamızın kendini koruması için spor düzenli ve kontrollü yapılmalıdır. Spor günlük hayatınızda düzenli olarak yer alarak yaşam kalitenizi yükseltmektedir. Biz de çocuklarımızın ve gençlerimizin spor yapması ve sağlıklı kalması için elimizden gelen desteği veriyoruz. Erzincan’da masa tenisi ve ekipmanı desteği programımızın 10.sunu gerçekleştirdik. Sporcularımıza hayırlı olsun. Bizlere destek veren Birevim Yönetim Kurulu Başkanı Murat Çiftçi’ye, TMTF Başkanı Fatih Karaca’ya ve programımıza teşrif eden Erzincan Valimiz Sayın Mehmet Makas’a teşekkür ediyorum.”dedi.

Program plaket takdimi ile sona erdi.